Gülben Ergen yüzünden avukatı işinden oldu!

Gülben Ergen'in 'Çocuklar Gülsün Diye' projesini Milli Eğitim Bakanlığı iptal etmişti. Dört bir yandan darbe yiyen Ergen reklam projesinden de atılmıştı.

Magazin dünyası son 1 aydır Gülben Ergen ve bir sene önce ayrıldığı eşi Erhan Çelik ile arasında yaşananları konuşuyor. Gülben Ergen evinin korumalı otoparkında aracının bıçakla çizilmesi üzerine Erhan Çelik hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Ergen ile eski eşi Çelik mahkemeden birbirlerine yönelik uzaklaştırma kararı aldırmışlardı. İstanbul 15. Aile Mahkemesi dün verdiği kararda, Ergen'in uzaklaştırma kararına yaptığı itirazı reddetmişti.

BAKANLIK SON NOKTAYI KOYDU

Milli Eğitim Bakanlığı, son yaşanan olaylardan sonra Gülben Ergen'le olan 'Çocuklar Gülsün Diye' isimli protokolü iptal etmişti.

Daha sonra da başka bir projede Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir’in de okul projelerini elinden alan Bakanlık, Ergen’in avukatı yerine Erhan Çelik’i getirtti. Böylelikle Gülben Ergen ve avukatının eğitim projeleriyle ilişiğini kesen Milli Eğitim Bakanlığı, Ergen’in avukatının yerine Çelik’i getirmiş oldu.

bakanlik-gulben-ergen-in-avukatinin-elinden-10187264_6433_m

AVUKAT “İSTİFA ETTİM” DEDİ

Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir’in de “Bizim Çocuklarımız” isimli dernekle ilişiği kesildi. Mimir, kendi istifa ettiğini söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı da Gülben’in “Çocuklar Gülsün Diye” isimli projesinin protokolünü de iptal etti.

ALTIN MİMİR KİMDİR?

Avukat Altın Mimir, 1972 yılında Ovacık Tunceli’de doğdu. İlk ve ortaokulu Ovacık’ta tamamladı. 1985-1989 yıllarında Çorum Sağlık Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra, hemşire olarak Sağlık Bakanlığı’na bağlı Beyoğlu Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Bu süre içinde gece çalışıp, gündüz okuyarak İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamladı.

1994 yılı İstanbul Hukuk Fakültesi mezuniyetini takiben Prof. Dr. Çetin Özek’in yanında avukatlık stajını bitirdi. 1998 yılında çalıştığı hukuk bürosundan ayrılarak kendi ofisi Emek Hukuk’u kurdu.

Bugün sahip olduğu ofiste, ağırlıklı özel hukuk alanında ticaret ve şirketler hukuku, aile hukuku, gayrimenkul ve kira hukuku, iş hukuku, icra-iflas hukuku ile ağırlıklı ekonomik suçlardan kaynaklı ceza hukuku davalarında deneyimli profesyonel avukatlarla beraber hizmet vermektedir.

Ayrıca, şirketlerin kurumsal olarak hukuki işlemlerini takip ederek, sözleşmeler hazırlamakta ve hukuki danışmanlık yapmaktadır.

Avukat Altın Mimir için, anne, avukat ve iş kadını olarak içindeki “adalet ve hakkaniyet” duygusunu, toplumu iyileştirmek adına kullanmak önemlidir. Toplumun tam ve eksiksiz iyileşebilmesi için, cinsiyet eşitsizliğinin ortadan kalkması ve kadın-erkek fırsat eşitliğinin sağlanmasının mutlak bir zorunluluk olduğuna olan inancıyla, önce kadınların ve tüm toplumun bu konudaki farkındalığını artırmak için çeşitli gönüllü organizasyonlarda aktif olarak rol almaktadır. Bu amaçla, Kagider ve Bizim Çocuklarımız derneklerinde bugüne dek faaliyetlerini sürdürmekteydi ancak ilişiği kesildi.

Kendisi bugünkü konumunu, pozitif bir dünya bakışıyla toplumun her kesimiyle iletişim kurabilmeye, empati yapabilmeye ve hepsinden önemlisi çalışma disiplinine sahip olmaya bağlamaktadır. Hayattaki emellerini devam ettireceğine inandığı oğlu Emek’in de avukatlık mesleğini seçmesiyle; tecrübe ve dinamizmi bir araya getirerek “emeğin” “altın” kıymetinde olduğuna vurgu yapmak amacıyla ofisinin ismini AltınEmek olarak değiştirmiştir.

Gülben Ergen yüzünden avukatı işinden oldu! ile ilgili etiketler Gülben Ergen avukat çocuklar gülsün diye altın mimir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.