Gülben Ergen yeni bir dilekçe için yine mahkemeye koştu....!!!

Evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşadığı haberlerin kaldırılması için mahkemeye koşan Gülben Ergen, "Türkiye'de tanınan bir sanatçıyım." diyerek dilekçesini verdi.

Geçtiğimiz haftalardan beri magazin gündemini yaşadığı yasak aşk skandalıyla epeyce meşgul eden Gülben Ergen, hakkında çıkan haberlerin kaldırılmasını istedi.

GÜLBEN ERGEN'İN YASAK AŞKI GÜNLERDİR KONUŞULUYOR

Erhan Çelik ile evli olduğu dönem iş adamı Tolga Duğles ile yasak aşkı orataya çıkan Gülben Ergen'e tepkiler çıp gibi büyüdü. Başta Seren Serengil ve Yeşim Salkım, "Zamanında bizim sevdiklerimizi elimizden aldın, başka bir yuvayı yıkmana izin vermeyeğiz." diyerek bomba açıklamalarda bulunmuşlardı. Daha sonra mevzuya Ergen'in eski eşi Erhan Çelik de dahil olmuştu.

GÜLBEN ERGEN HABERLERİ KALDIRTACAK

Hakkında çıkan yaşak aşk haberlerin kaldırılması için mahkemenin yolunu tutan Gülben Ergen, "Türkiye'de tanınan ve sevilen bir sanatçıyım. Haberlerin kaldırılmasını istiyorum." diyerek dilekçe verdi.

gAlben

gAlben12

erhan

Gülben Ergen yeni bir dilekçe için yine mahkemeye koştu....!!! ile ilgili etiketler mahkeme kocamadokunma gülbenergen serenserengil yeşimsalkım erhançelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.