Gülben Ergen yangın dışında paylaşım yapanlara böyle isyan etti!

Türkiye'yi kasıp kavuran orman yangınları büyük bir üzüntüye sebep olurken, ünlü isimlerde sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla düşüncelerini dile getiriyor. Son olarak ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yangın paylaşımı dışında paylaşım yapanlara isyan etti.

Manavgat’ta önceki gün dört noktada birden başlayan yangın ciğerleri dağlarken Marmaris de alevlere boğuldu. Türkiye’nin farklı bölgelerinde son üç gün içinde 13 ilde 41 orman yangını herkesi korkutuyor.

Yangınlara dair ünlü isimler de destek paylaşımlarında bulunuyor. Son olarak Gülben Ergen bir paylaşımda bulundu.

Ergen, yangın dışında paylaşım yapanlara kızdı.

Gülben Ergen paylaşımında şunları söyledi:

Gülben Ergen yangın dışında paylaşım yapanlara böyle isyan etti!

"HARAM ZIKKIM OLSUN"

"Yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz aldığınız her şey helali hoş olsun. Kime ne, bize ne. Ama haram zıkkım olsun diyesi geliyor insanın be! Bir olmak denen duygu hissetmekten geçer. Yanıyor ülke alev alev yanıyor! Paylaşmayın lüksünüzü hiç değilse iki üç gün daha insanın gözüne sokmayın!"

Gülben Ergen yangın dışında paylaşım yapanlara böyle isyan etti! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Manavgat Sosyal Medya Antalya yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.