Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasının seyrini değiştirecek bomba ifade!

Avukat Altın Mimir tarafından Gülben Ergen ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Tolga Duğles’in aşk yazışmaları ve görüntülerini basına vermekle suçlanan Erhan Çelik’in son ifadesi ortaya çıktı.Gülben Ergen'in avukatının kendisine küfür ettiği belirlenen Erhan Çelik ve avukatı Altın Mimir'den şikayetçi oldu.

Erhan Çelik, ifadesinde “Ufak bir araştırmayla görülecektir ki ‪Gülben Ergen – Tolga Duğles ilişkisi, Yasemin Duğles’in eşinin cep telefonundan aldığı uygunsuz görüntü ve mesajların ünlü bir müzik yapımcısı vasıtasıyla basına verilmesiyle kamuoyunun gündemine getirilmiştir.” dedi.

medya_elli_ton
Avukat Altın Mimir’in konuşması da dava dosyasına girdi…
Yine dava dosyasına giren bir tespit tutanağında, kendisini kadın hakları savunucusu olarak tanıtan avukat Altın Mimir ile Gülben Ergen’in telefon yazışmalarında kadınlık cinsel organı üzerinden ettiği küfür de deşifre oldu.
O yazışmalarda avukat Altın Mimir’in Gülben Ergen’e, Erhan Çelik ve avukatını kastederek “Erhan ve Emin’in a…na koyacağız” dediği görüldü.
Avukatı Altın Mimir’in bu hakaretine üç tane kırmızı kalp ve gülücükle cevap veren ve bugüne kadar annelik, kadınlık kavramı üzerinde çok duran Gülben Ergen’e ve kamu görevini ifa eden bir avukat kadına hiç yakışmadığını dile getiren ünlü haberci verdiği ifade ile avukat Altın Mimir’den de şikayetçi oldu.

Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasının seyrini değiştirecek bomba ifade! ile ilgili etiketler gülbenergen altınmimir erhançelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.