Gülben Ergen: Taşıyamadığım ve gücüme giden bir acı...

YouTube'da Armağan Çağlayan'ın konuğu olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yıllar önce vefat eden abisinin ölümünden bahsederken duygusal anlar yaşadı. Ergen acısını, ''Beni bırakıp gitmesi taşıyamadığım ve çok gücüme giden bir acı'' sözleriyle dile getirdi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yakın arkadaşı Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan şarkıcı; abisinin ölümü, ikiz çocuklarının 2 ay erken doğması ve annesinin huzurevinde yaşamasından bahsetti.

Gülben Ergen: Taşıyamadığım ve gücüme giden bir acı...

"TAŞIYAMADIĞIM, GÜCÜME GİDEN BİR ACI"

17 yaşında abisinin ani ölümüyle yıkılan Gülben Ergen, yaşadığı büyük acı için "Annem ve babam ayrıydı ve ben annemle yaşıyordum. Bizde telefon olmadığı için babam anneme bu haberi çok sert bir şekilde verdi. Ne yapacağımızı bilemedik. Şu an ışıklar altında olduğum için sorulara gardımı alarak cevap veriyorum ama abimle ilgili bir soruda gardımı alamıyorum, içim çekiliyor çok üzülüyorum. Hele ki şu anda eksikliğini çok hissediyorum. Keşke benim çocuklarım dayılarını tanısaydı, keşke şu an evde olsaydı. Taşıyamadığım ve çok gücüme giden bir acı. Beni bırakıp gitmesi..." dedi.

''İKİZLER KALPLERİ DURDUĞUNDA ALARM VEREN BİR YATAKTA YATTI"

İkizlerin biri 1 kilo 100 gram, diğeri 1 kilo 300 gram doğdu. Yaşamla ölüm arasında bir kelime varmış; entübe olmak. Çocukların birinin ilk 4 ay görüp görmediğini anlamadık. Akciğer ve kalpte de sorunları vardı. Bebekler aylarca, kalpleri durduğunda alarm veren bir yatakta yattı.

"ÇOCUKLARIMA GÖRDÜĞÜM HER ŞEYİ ANLATIRIM"

Kalbimden sildiremediğim şeyleri Google'dan da sildirmem. Çocuklarıma, gördükleri her şeyi anlatırım.

Gülben Ergen: Taşıyamadığım ve gücüme giden bir acı... - Resim : 2

"ANNEMİN ÜÇ EVİ VAR" 

Bana 'annesini huzurevine koydu' diyenler var. Annemin 3 evi var. Yılda iki kez Darüşşafaka 'nın Urla'daki bir dairesinde kalıyor. Annem geçenlerde ; diş doktoruna gitti, aracı gönderdim. Sonra öğrendim ki, minibüse binmiş. Nedenini sordum, cevabı şu oldu: 'Sensin huzurumu kaçıran, minibüs değil.' Ben de 'Bana bir şey olmaz' diye konuşuyorum.

Gülben Ergen: Taşıyamadığım ve gücüme giden bir acı... - Resim : 3

Gülben Ergen: Taşıyamadığım ve gücüme giden bir acı... ile ilgili etiketler Gülben Ergen ölüm vefat Armağan Çağlayan YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.