Gülben Ergen son dakika şikayetini geri mi çekti?

Gülben Ergen hakkında konuşmama kararı alındığı halde bu karara uymadığı gerekçesiyle bugün hapse girecek olan Seren Serengil ile ilgili son dakika hamlesi geldi. Gülben Ergen'in, gelen tepkiler üzerine geri adım atııp şikayetini geri çektiği iddia edildi.

Uçankuş'un haberine göre, Gülben Ergen’in şikayetini almak üzere harekete geçtiği ve bu nedenle Seren Serengil'in hapishaneye teslim olamadığı iddia edildi.

Bu sabah program bitiminde herkesle vedalaşıp, eşyalarını toplayıp, hapse girmek için yola çıkan Seren Serengil, bu gelişmeleri duyunca şaşırıp kaldı.

''CEZAM NEYSE ÇEKMEYE HAZIRIM''

Alınan gerekçeli kararın kendisine bir türlü tebliğ edilmemesi üzerine avukatı kanalıyla ısrarla mahkeme kapılarında bekleyen Seren Serengil'in ''Bu saatten sonra Gülben Ergen’in atacağı bir adımın hiçbir anlamı yok. Cezam neyse çekmeye razıyım'' dediği öğrenildi.

Serengi Serengil'in avukatları ''Madem geri alacaktı, Cuma günü neden almadı? Toplumun baskısını görünce mi?'' şeklinde yorumlar yaptılar.

Gülben Ergen son dakika şikayetini geri mi çekti? ile ilgili etiketler Seren Serengil hapis Gülben Ergen şikayet vazgeçti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.