Gülben Ergen paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Şarkıcı Göksel'in son haline inanamayacaksınız

Geçtiğimiz haftalarda evinde geçirdiği kaza sonucu ayağını burkan ve hastanelik olan 49 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen eski sağlığına kavuştu. Havaalanından meslektaşları Göksel ve Edis ile birlikte çekilen karelerini paylaşan Ergen'in karesindeki Göksel'i gören hayranları ise tanıyamadı.

Evinde düşerek ayak bileğini burkan ve dizinde bağ yaralanması ile menisküs yırtığı oluşan 49 yaşındaki şarkıcı Gülben Ergen eski sağlığına kavuştu. Konser maratonuna kaldığı yerden devam eden Ergen, havaalanında aynı yaştaki meslektaşı Göksel ve 30 yaşındaki pop şarkıcı Edis ile bir araya geldi.


Alanya konseri için havaalanına giden Ergen, konser vermek için başka şehirlere giden Edis ve Göksel ile havaalanında karşılaşınca o anı ölümsüzleştirerek Instagram hesabından paylaştı. Meslektaşları ile birlikte çekildiği kareye Ergen, 'Havaalanı arkadaşları iyi hafta sonları diler. Ortak noktamız gülümsemek, ortak konumuz müzik, çalışmak, yenilik, üretmek gittiğimiz konserler, şehirler. Birimiz Kayseri, birimiz Samsun. Ben Alanya. Bizi dinleyenlere, sevenlere, onların yaşadığı farklı şehirlere gitmeyi aşırı seviyoruz.' notunu düştü.


GÖKSEL'İ GÖRENLER TANIYAMADI

Ergen'in paylaştığı kareye ise 49 yaşındaki şarkıcı Göksel'in görüntüsü damga vurdu. Makyajsız ve en doğal haliyle görüntü veren Göksel'i görenler tanıyamadı. Ünlü sanatçının paylaşımına sosyal medya takipçilerinden 'Göksel'i tanıyamadık', 'Adını yazmasaydın o kişinin Göksel olduğu asla anlamazdık', 'Göksel çok değişmiş' şeklinde yorumlar yağdı.

İşte Gülben Ergen'in o paylaşımı...

Göksel Demirpençe - Gülben Ergen - Edis Görgülü

Göksel Demirpençe - Gülben Ergen - Edis Görgülü 

Gülben Ergen paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Şarkıcı Göksel'in son haline inanamayacaksınız ile ilgili etiketler Gülben Ergen Edis Edis Görgülü göksel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.