Popüler Haberler |

Gülben Ergen Hülya Avşar'a ne dedi? Gülben'in Hülya Avşar itirafı nedir? Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen Hülya Avşar'a ne dedi? Gülben Ergen, yıllar sonra Hülya Avşar ile ilgili itirafta bulundu. Jülide Ateş'in programına katılan ünlü sanatçı Gülben Ergen, Hülya Avşar ile ilgili gelen bir soruya ilginç bir cevap verdi. Peki Gülben Ergen Hülya Avşar'a ne dedi? Gülben'in Hülya Avşar itirafı nedir? Gülben Ergen kimdir? Detaylar haberimizde...

Gülben Ergen Hülya Avşar'a ne dedi? Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Jülide Ateş'in programında itiraflarda bulundu. Hülya Avşar ile ilgili gelen bir soruya cevap veren Gülben Ergen, yıllar sonra Hülya Avşar'ı itiraf etti. Peki Gülben Ergen ne dedi? Gülben Ergen'in Hülya Avşar itirafı nedir? Gülben Ergen kimdir? İşte yanıtı...

 

GÜLBEN ERGEN HÜLYA AVŞAR İTİRAFI NEDİR?

Hülya Avşar ile aralarında hiç bir zaman kişisel husumet olmadığının altını çizen Ergen, "Birisinin yerine geçmekle ilgili hiç bir katkısı olamaz. Birisinin taklidiyseniz onun taklidi olarak anılanlardan aktan ileriye gidemezsiniz. Ben bunlar yaşandığında yolun daha çok başındaydım. Hülya Avşar çok büyük bir isimdi. Sadece ben değildim burada kurban gösterilen.

GÜLBEN ERGEN HÜLYA AVŞAR'A NE DEDİ?

'Hülya Avşar'ın tahtına aday' diye çok farklı kesimlerden isimler gösterildi. Ben de onlardan biriydim belki sadece. Kendi yolumu kendi oyunculuğumla, tv programlarım ve şarkıcılığımla ve kendi farkımı yaratarak çizdim. Kendi tahtıma ve zirveme oturunca
derdimiz azaldı. Hülya Avşar ile bir yerde karşılaştığımız zaman çok güzel sohbetlerimiz oluyor. Böyle bir kişisel husumet haline hiç bir zaman geçmedi bu olaylar" ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen kimdir? biyografisi

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen (d. 25 Ağustos 1972; Erenköy, Kadıköy, İstanbul), Türk şarkıcı, eski model, sunucu ve oyuncu.

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972 yılında İstanbul'da doğdu.Erenköy Kız Lisesi'nde ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi'nde liseyi bitirdi. 1987 yılında daha henüz 16 yaşına basmışken Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikinci olan Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenliğe başladı.

Gülben Ergen kimdir? - Yeni Akit Gazetesi

1988 yılında çekilen ve baş rolünü Bülent Ersoy'un oynadığı Biz Ayrılamayız, Ergen'in ilk sinema deneyimi olmuştur. 1988 yılında bu defa Kartal Tibet'in yönetmenliğinde çekilen Deniz Yıldızı filminde Kenan Kalav ile birlikte baş rolü paylaşmıştır. Bu filmlerden sonra Cüneyt Arkın ile Av, Eşref Kolçak'la da Kanun Savaşçıları filmlerinde yer alan Ergen, kendisinden beş yaş büyük ağabeyini bir trafik kazasında kaybetti.

1994 yılında Maksim Gazinosu'nda İbrahim Tatlıses'in alt kadrosunda çıkan Ergen, Tatlıses'in Haydi Söyle adlı klibinde de yer aldı. Müzik kariyerine başlangıç yapan Ergen, Nurdan Torun'un da alt kadrosunda görev aldı. Daha sonra İbrahim Tatlıses'in yönetmenliğini üstlendiği ve baş rolünü oynadığı Fırat dizisinde yer aldı.
Ergen 1997 yılında ilk albümü Merhaba'yı çıkardı. Gümbür Gümbür Gülbence programı ile hayran kitlesini arttıran Ergen, 1998-2001 yılları arasında Marziye adlı dizide Marziye karakterini canlandırdı.

1999 yılında ikinci albümü Kör Aşık'ı çıkaran Ergen, 2001 yılında Show TV'de yayınlanan Haldun Dormen ve Kenan Işık ile birlikte Dadı adlı dizide Melek karakterini canlandırarak hayran kitlesini genişletti. 2001'de Gülbence adlı bir dergi çıkaran Gülben, 2002 yılında Sade ve Sadece adlı bir albüm çıkardı ve 2002 yılında Hürrem Sultan dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırdı.

Gülben Ergen'in ilk albümü Merhaba, 4 Eylül 1997 tarihinde satışa çıkmıştır. 13 şarkıdan oluşan albümün yapımcılığını Atilla Alpsakarya üstlenmiştir. Albüm Elenor Müzik firması etiketi ile piyasaya sürülmüştür. Albümdeki şarkılar poptan çok Türk Sanat Müziği ağırlıklıdır. Albümdeki "Sana Sana", "Yaramaz", "Aşkta Kural Tanımam", "Boşvere Boşvere", "Sensiz Mutlu Olamam" şarkılarına klip çekilmiştir. Kör Aşık, Ergen'in 14 Aralık 1999 tarihinde piyasaya çıkan ikinci albümüdür.İlk albümün aksine bu albümde pop türü ön plandadır. 10 şarkıdan oluşan albümün 5 şarkısına klip çekilmiştir ("Kim Ne Derse Desin", "Kör Aşık", "Kanıma Dokunuyor", "Kurşuni", "Senin İçin"). Bu albümde Ergen, ilk albümdeki Elenor firması yerine Emi-Kent firmasıyla işbirliği yapmıştır. Albümün yapımcılığını Taşkın Sabah üstlenmiştir.

Gülben Ergen bu albümde Şehrazat, Sezen Aksu gibi ünlülerle çalışmıştır. Albümün piyasada olduğu dönemde Gümbür Gümbür Gülbence adlı televizyon programının sunuculuğunu yapan Ergen, şarkılarını bu yolla daha iyi tanıtma olanağı bulmuş ve albüm satışları artmıştır. Gülben Ergen 2004 yılında Mustafa Erdoğan ile evlenip 2012 yılında boşandı.Bu evlilikten 3 oğlu vardır. 2014 yılında ise Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik ile evlenip 2016 yılında boşandı.

Diskografi
Merhaba (1997)
Kör Aşık (1999)
Sade ve Sadece (2002)
Uçacaksın (2004)
Gülben Ergen Live in İstanbul (2005)
9+1 Fıkır Fıkır (2005)
Gülben Ergen (2006)
Aşk Hiç Bitmez (2008)
Uzun Yol Şarkıları (2009)
Şıkır Şıkır (2011)
Hayat Bi Gün (2011)
Durdurun Dünyayı (2012)
Sen (2013)
Kalbimi Koydum (2015)
Esasen (2017)

Filmografi
1988 Biz Ayrılamayız
1989 Av
1990 Hanımın Çiftliği
1991 Kanun Savaşçıları
1992 İşgal Altında
1994 İki Kız Kardeş
1997 Fırat
1998 Marziye
2001 Dadı
2002 Hürrem Sultan
2006 Gönül
2008 Gülben Ergen'le Sürpriz
2009 Popstar Alaturka
2011 Gülben
2012 Seda Sultan
2013 Gülben -Bir Milyon Kimin?
2015 Rising Star Türkiye
2017-Vezir Parmağı