Gülben Ergen hakkında şok iddialar: Yasak aşkı ortaya çıkaran iki montajcıyı işten attırdı

Gülben Ergen ile evli işadamı Tolga H. Duğles'in bir süredir aşk yaşadığı iddiası ortalığı karıştırdı.

İkilinin birbirleri için kaleme aldığı iddia edilen notlara ulaşıldı. Notlarda Gülben Ergen, Duğles'e 'Hikmet'im' diyor. İşadamı ise Ergen'e 'Güneşim' diye hitap ediyor. Yasak aşkla ilgili bir diğer iddia ise; Ergen'in, yasak aşkı ortaya çıkaran 'Magazin D' programında çalışan iki montajcıyı işten attırdığı. Magazin programı yorumcusu Seren Serengil ise, bu iddialar yüzünden Ergen'i sosyal medyada yerden yere vurdu. Ama Serengil, iddialara göre; program yaptığı kanalın yönetimi tarafından uyarılınca, mesajlarını sildi ve programda bu konudan bir daha söz etmedi. Gülben Ergen ise yasak aşk iddialarını yalanladı.

glb1

Sabah

Gülben Ergen hakkında şok iddialar: Yasak aşkı ortaya çıkaran iki montajcıyı işten attırdı ile ilgili etiketler Gülben Ergen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.