Gülben Ergen, 'Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz' sözünü satışa çıkardı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, magazin gündemine bomba gibi düşen ve üzerinden yıllar geçse de unutulmayan sözü, "Bana Unutmayın ki hiçbir şey olmaz"ı NTF yöntemiyle satışa çıkardı. Ergen, söz konusu satıştan elde edeceği geliri kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'ne bağışlayacak.

Jack Dorsey, Nusret ve Saba Tümer gibi ünlü şarkıcı Gülben Ergen de NFT (Non-Fungible Token/ benzersiz dijital varlık) ile kendisine ait sözü satışa çıkardı.

GELİRİ KURUCUSU OLDUĞU DERNEĞE BAĞIŞLAYACAK

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen magazin dünyasına bomba gibi düşen ve yıllar sonra bile unutulmayan, "Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz" sözünü NTF'ye dönüştürerek açık artırmaya çıkardı. Ergen, söz konusu satıştan elde edeceği geliri Çocuklar Gülsün Diye Derneği'ne bağışlayacağını söyledi.

Haberi sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaşan ünlü şarkıcı, "Magazin dünyasından çıkıp internette klasikleşen "Bana, unutmayın ki hiç bir şey olmaz" dijital dünyada yaşamına devam etmek için#NFT ye dönüşüyor. NFT serimizin ilk versiyonu Rarible üzerinden açık arttırmaya sunuldu." ifadelerini kullandı.

 Gülben Ergen, 'Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz' sözünü satışa çıkardı!

Gülben Ergen, 'Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz' sözünü satışa çıkardı! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Çocuklar Gülsün Diye Derneği NTF
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.