Gülay Uygun'u ölüme taşıyan taksici konuştu

Ankara Bağlum'da dağlık alanda cesedi bulunan Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili suçlanan Ümitcan Uygun'un annesi olan Gülay Uygun'u canlı olarak gören son kişi bir taksiciydi. O taksici emniyette ifade verdi. Bu arada Ümitcan Uygun'un HTS kayıtları da Çakır'ın ölümüyle ilgili açılan soruşturma dosyasına girdi.

Aleyna Çakır, geçtiğimiz 3 Haziran'da Keçiören ilçesindeki evinde ölü bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, daha önce Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler ise ölümünden kısa süre sonra sosyal medyada yayınlandı.

Bunun üzerine gözaltına alınan Ümitcan Uygun, iifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Bu gelişmenin ardından televizyon programlarına katılan Aleyna Çakır'ın ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun'u sorumlu tutmayı sürdürdü.

Programa katılan bir kişi ise Uygun'un annesi Gülay Uygun'u çalıştığı yurttaki genç kızları gece hayatına sürüklemekle suçladı.

Gülay Uygun bu iddianın hemen ertesinde, 17 Eylül akşamı, Ankara Bağlum'da bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay yerinde yapılan incelemede Gülay Uygun'a ait olduğu ileri sürülen el yazısıyla yazılmış intihar notu bulundu. Savcılığın yaptığı ilk incelemede kadının başının sağ tarafından vurulduğu belirlendi.

GÜLAY UYGUN'U GÖTÜREN TAKSİCİ İFADE VERDİ

Polis, Gülay Uygun'un olay yerine nasıl gittiğini tespit etmek için evi ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonrası Uygun'un sabah saatlerinden evinden çıktıktan sonra bindiği taksi belirlendi. Polisin o taksiciye ulaştığı ve ifadesini aldığı öğrenildi. Bu arada, Gülay Uygun'un intiharda kullandığı ileri sürülen ve olay yerinde bulunan tabancanın ruhsatsız olduğu belirlendi. 

ÇAKIR'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ HTS KAYITLARI DOSYADA

Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili soruşturmada da yeni bir gelişme yaşandı.

Savcının olay günü Ümitcan Uygun'un evde olup olmadığını tespit etmek için istediği HTS kaydı dosyaya girdi.

Savcılığın, kayıtları emniyete göndererek kayıtlarla ilgili detaylı bir rapor istediği belirtildi. Çakır'ın ölümüne ilişkin İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan istenilen ayrıntılı raporun gelmesi bekleniyor. 

Gülay Uygun'u ölüme taşıyan taksici konuştu ile ilgili etiketler Ankara Keçiören Taksici İntihar aleyna çakır Gülay Uygun ümitcan uygun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.