Gülay Uygun otopsi raporu çıktı mı? Gülay Uygun neden öldü?

Aleyna Çakır ve Gülay Uygun olayında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Türkiye Aleyna Çakır ile Gülay Uygun’un şüpheli ölümleri üzerinde dururken yaşananların ‘cinayet mi yoksa intihar mı’ olduğu üzerinde duruluyor. Peki, Gülay Uygun otopsi raporu çıktı mı? Gülay Uygun neden öldü? Ümitcan ve Gülay Uygun kimdir? Son detaylar haberimizde…

3 Haziran tarihinde Ankara’nın Keçiören ilçesindeki evde ölü bulunan Aleyna Çakır olayı Müge Anlı’da tartışılmaya devam ediliyor. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, daha önce Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırırken Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alındıktan sonra serbest bırakışmıştı.

GÜLAY UYGUN OTOPSİ RAPORU

Aleyna Çakır'ın ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun'u sorumlu tutarken, Uygun'un annesi Gülay Uygun, önceki gün akşam saatlerinde bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulunanca işler iyice karışık bir hale geldi. Dün toprağa verilen Gülay Uygun'un otopsi raporunda kafasının sağ tarafında bir adet ateşli silah yarası tespit edildiği ifade edildi.

Gülay Uygun otopsi raporu çıktı mı? Gülay Uygun neden öldü?

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı yurtlarda görev yapan Gülay Uygun’la ilgili “18 yaşını doldurup yurttan ayrılan kızlara bir ev açtığı ve gece hayatında çalışmaya zorladığı” iddiaları gündeme gelmişti. İddialar üzerine Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Uygun hakkında soruşturma başlatıp müfettiş görevlendirmişti. Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen’in de yurttan ayrıldıktan sonra eğlence mekânlarında çalıştığı belirlenmişti.

GÜLAY UYGUN OLAYINDA SON DURUM

Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor. Olayda kullanılan tabanca ve bulunan not, kriminal incelemeye gönderildi. Silahın üzerinde başka birisinin parmak izi olup olmadığı araştırılırken, notta bulunan el yazısının karşılaştırılması için de yakınlarından yazı örnekleri alındı. Öte yandan Uygun ailesinin fertlerinin ifadesine de başvurulacağı bildirildi.

ATV'de yayınlanan programında konuşan Müge Anlı, şunları söyledi:

"Allah rahmet eylesin. Devletin kurumları önemli kurumlardır. Soruşturmayı ben onlara bırakma taraftarıyım. Devlet de soruşturmayı başlattı, müfettişleri görevlendirdi. Çok sayıda kız bizi aradı bununla ilgili.

Hatta 2 gün sonra da hanımefendinin ifadesi alınacakmış. Kızlar, 'Rahmetli hanım bize Whatsapp grubu kurdu. 'Benim hakkımda soru sorarlarsa iyi şeyler söyleyin' diye yazdı." dediler. Fakat konu onun üzerinde değilken dün şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin.

 

Gülay Uygun otopsi raporu çıktı mı? Gülay Uygun neden öldü? ile ilgili etiketler Gülay Uygun aleyna çakır ümitcan uygun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.