Gülay Uygun neden öldü? İntihar mı cinayet mi?

21 yaşındaki Aleyna Çakır’ın ölümü sonrasında bugün Müge Anlı’da canlı yayına çıkması beklenen Gülay Uygun’un şüpheli intiharı sonrasında ortalık iyice karıştı. Peki, Gülay Uygun neden öldü? İntihar mı cinayet mi? İşte detaylar…

Türkiye tamamen Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüne kilitlenirken gece geç saatlerde Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun’dan gelen son dakika haberi herkesi şaşırttı. Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun’un intihar ederek yaşamına son verdiği belirtildi.

21 yaşındaki Aleyna Çakır olayında “şüpheli” olarak kamuoyuna yansıyan Ümit Can’ın Sosyal Hizmetler’de görev yapan annesi hakkında başlatılan soruşturma sonrasında yaşanan bu olay kafaların karışmasına neden oldu.

GÜLAY UYGUN NEDEN ÖLDÜ?

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Aleyna Çakır cinayetinde bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun’un intiharı büyük bir şok etkisi yaratırken Bakanlık tarafından Aleyna Çakır olayıyla ilgili olarak hakkında soruşturma başlatıldıktan sonra bunların yaşanması kafa karıştıran hadiselerden biri oldu.

Gülay Uygun neden öldü? İntihar mı cinayet mi?

Ümit Can'ın annesinin Sosyal Hizmetler'de görevli olduğu ortaya çıkmış, "Yurt annesi" olarak tanınan Gülay Uygun hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Çalışma Bakanlığı müfettişleri tarafından soruşturma başlatılmıştı.

İNTİHAR MI CİNAYET Mİ?

3 Haziran'da Ankara'daki evinde ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ailesi kızlarının cinayete kurban gittiğini savunarak Müge Anlı’ya başvurmuşlardı. Kızlarının öldürüldükten sonra intihar süsü verildiğini iddia eden aile şüpheli olarak kızlarının erkek arkadaşı Ümit Can'ı gösteriyorlardı.

Aleyna Çakır'ın komşuları ve arkadaşları da genç kızın sürekli şiddet gördüğünü söyleyip cinayet ihtimali üzerinde durdu. Ancak bugün Müge Anlı’da programa çıkması beklenen Ümit Can’ın annesi Gülay Uygun’un akşam saatlerinde başına tek el silahla ateş ederek intihar ettiği ve canına kıydığı iddia edildi.

Gülay Uygun neden öldü? İntihar mı cinayet mi? ile ilgili etiketler Müge Anlı Gülay Uygun Ümit Can Uygun aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.