Gülay Uygun intihar mektubu ortaya çıktı! 'Ölümümden Müge Anlı Sorumludur'

Ümitcan'ın annesi Gülay Uygun intihar mektubu bırakarak başına bir el ateş ederek intihar etti. Peki Gülay Uygun'un intihar mektubu nedir? Gülay Uygun, Müge Anlı'yı neden suçladı? İntihar mektubunda neler dedi? İşte detaylar...

Ümitcan'ın annesi Gülay Uygun intihar mektubu nedir? Aleyna Çakır'ı öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. Geride bir intihar mektubu bırakan Gülay Uygun, ölümünden Müge anlı'yı sorumlu tuttu.

Müge Anlı Tatlı Sert'te günlerdir işlenen Aleyna Çakır olayı bambaşka bir noktaya taşındı. Aleyna'nın ölümüyle ilgili suçlanan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun başına tek kurşun sıkarak intihar etti. Gülay Uygun 2 sayfalık intihar mektubunda 'ölümümden Müge Anlı suçludur' dedi.

Gülay Uygun intihar mektubu ifşa oldu Müge Anlı detayı olay! - Internet  Haber


Aleyna Çakır olayıyla ilgili bir son dakika gelişmesi gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili suçlanan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. 2 sayfalık intihar mektubu bırakan Gülay Uygun'un başına kurşun sıkarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Olaya ilişkin Ümit Can Uygun ve babası ile avukatları açıklama yaptı. Avukat, Gülay Uygun'un mektubunda 'ölümümden Müge Anlı suçludur' yazdığını açıkladı. Ümit Can Uygun'un babası ise Aleyna Çakır'ın babası için şoke eden bir ithamda bulundu. Kamuoyu ise Gülay Uygun'un intiharını şüpheli buldu.

Aleyna Çakır'ı zorla pavyonda çalıştıran ve işkence ederek ölümüne sebep olmakla itham edelin Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar etti. Sosyal Hizmetler’de görev yapan anne hakkında, Müge Anlı'da şoke eden iddialar gündeme gelmişti. Müge Anlı'nın yayınında Gülay Uygun'un Aleyna Çakır gibi yurtta kalan genç kızları gece hayatına yönlendirdiği öne sürülmüştü.

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olan Ümit Can'ın annesi Gülay Uygun ölü  bulundu - Gerçek Gündem

İddialar üzerine 'yurt annesi' olarak bilinen Gülay Uygun hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Çalışma Bakanlığı müfettişleri dün soruşturma başlatmıştı. İfadeye çağrılan Gülay Uygun, oğlu Ümit Can Uygun hakkındaki ifşalar sonrasında zor günler yaşıyordu. Gülay Uygun'un bu olaylar sebebiyle geride 2 sayfalık bir mektup bırakarak intihar ettiği öğrenildi. Gülay Uygun'un başına tek el silahla ateş ederek yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

2 sayfalık intihar mektubunda Müge Anlı'yı suçladı


Gülay Uygun'un intiharına iliştin ailenin avukatı, Ümit Can Uygun ve baba medyaya açıklamalar yaptı. Avukat, Gülay Uygun'un Müge Anlı'nın ATV'deki canlı yayınında yöneltilen ithamlar sebebiyle canına kıydığını öne sürdü. Avukat, "Benim ölümümden Müge Anlı sorumludur diye 2 sayfa mektup yazmış. Bir insanın bu kadar gururuyla onuruyla oynanır mı? Bugün sabah bana ağlayarak mesaj atıp, Benim hiçbir suçum yok, oğlum suçsuz. Ben bu iftirayı nasıl kaldıracağım demiş. Kendisine dönmeye çalıştım ama dönemedim, akşam cesediyle karşılaştım. " dedi.

 

Aleyna Çakır'ı bayıltana kadar dövüp ölümüne sebep vermekle suçlanan Ümit Can Uygun da açıklamalar yaptı. Müge Anlı'yı suçlayan Ümit Can Uygun şunları söyledi:


*Bu ölümden bir Müge Anlı, onun yanında çalışıp beni 24 saat arayan o karılar çalışanların hepsi sorumlu. Benim annemin ne kadar milliyetçi olduğunu herkes bilir. Yuvada yetişen çocukların hepsi ekmeğini yemiştir. Sayın savcım, Sayın Süleyman Soylu hepinize yalvarıyorum. Ben sustum ama bu saatten susma diye bir şey yok."

O Allahsız Müge Anlı var ya...
Gülay Uygun'un eşi ise intihardan Müge Anlı'yı sorumlu tuttu ve şunları söyledi:
-Benim eşim yanına yazmış. Benim ölüm nedenim Müge Anlı diye. Benim eşim bir kelimeye kendini vurdu. Onları Allaha havale ediyorum ama. O Allahsız Müge Anlı var ya Allah onu perişan etsin."

Babası Aleyna'ya tecavüz etti
Ümit Can Uygun'un babası yaptığı açıklamada şoke eden bir ithamda da bulundu. Aleyna Çakır'ın babasının kızına tecavüz ettiğini iddia etti. Açıklamasında şunu söyledi:
*Sayın cumhurbaşkanı sayın bakanım orda oturan adam kızına kendi tecavüz etmiş.

 

Gülay Uygun intihar mektubu ortaya çıktı! 'Ölümümden Müge Anlı Sorumludur' ile ilgili etiketler Müge Anlı Gülay Uygun ümitcan uygun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.