Gül Masalı hayranlarına bayramda kötü haber! Gonca ile Toprak aşkı son buluyor!

Gül Masalı dizisi hayranlarına kötü haber geldi. Pazar akşamları reytinglerde zirveye oynayan Gül Masalı’nın bayramın 2. gününde ATV ekranlarında bekleyenler şok haberle sarsıldı.

ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Gül Masalı dizisi yeni bölümleriyle büyük heyecan fırtınası estiriyor. İlk bölümünden bu yana ilgiyle takip edilen Gül Masalı’nın bayramın 2. gününde yayınlanacağı yeni bölümünden gelen haberde sevenlerini üzüyor.

Başrollerinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca’nın yer aldığı Gül Masalı dizisi Pazar akşamları ATV ekranlarında yayınlanıyordu. İlk bölümlerinden bu yana gelen sürede reytingleri alt üst eden dizinin hikayesi herkesi büyülemişti.

Isparta’da çekimleri devam eden dizi TV8 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Survivor’ı bile geride bırakmıştı. Gonca ile Toprak karakterlerinin büyük aşkına doğru hikaye adım adım devam ederken oyuncuların güçlü uyumları önemli detaylar arasında yer aldı.

Gül Masalı hayranlarına bayramda kötü haber! Gonca ile Toprak aşkı son buluyor!

Gül Masalı Neden Yok?

ATV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Gül Masalı dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Kurban Bayramı nedeniyle setlere ara verilen Gül Masalı dizisi 4. yeni bölümü ile gelecek hafta 17 Temmuz Pazar akşamında ATV ekranlarında olacak.

Gül Masalı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Annesinden kalan evle ilgili Toprak'ın planlarını öğrenen Gonca, onun eve sahip olmak için kendisine yakın davrandığını düşünür. Sonrasında Toprak'ı Ece'yle birlikte görünce de Isparta'da kalıp, yeni bir gelecek kurmaya dair tüm inancını kaybeder. Toprak, yanlış anlaşılmayı düzeltip Gonca'ya asıl niyetini gösterebilmek için, miras kalan evde büyük bir değişim başlatır.

Tahir, Gonca gerçek babasını öğrenmeden önce, kızıyla birlikte İstanbul'a doğru yola çıkmanın mutluluğunu yaşarken, onlara yetişen Toprak'ın kararlı tavrı Gonca'yı yoldan geri çevirir. Ev ve araziler için Atabeyler'den aldığı teklifler ve annesinin geçmişiyle ilgili duyduğu imalar kafasını allak bullak etmişken, eve ait eşyaların saklı durduğu depoda bulduğu şeyler, Gonca'yı kendisiyle ilgili gerçeklerden bile şüphe eder hale getirir.

Gül Masalı hayranlarına bayramda kötü haber! Gonca ile Toprak aşkı son buluyor! - Resim : 2

Gonca'nın gidişiyle, geçmişin sırlarından kurtulduklarını düşünen Halil ve Canan, o gece Gonca'nın konağa gelişiyle büyük bir şok yaşarlar. Gülümser'in kızı, şüphelerinden kurtulmaya kararlıdır.

Gül Masalı hayranlarına bayramda kötü haber! Gonca ile Toprak aşkı son buluyor! ile ilgili etiketler gül masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.