Gül Masal’nın Gonca ve Toprak’ı izleyicilerden tam not aldı

Pazar günü Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Gül Masalı’nın başrol oyuncuları Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca çifti sosyal medya da çok konuşuldu. Çok sayıda yorum alan çift, birbirine çok yakıştırıldı. Aşk, dram ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kitleyen dizi de çiftin ilişkisinin gidişatı da merak konusu oldu.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kitleyen Gül Masalı sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

Gül Masalı; annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikayesini konu alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkili hikayesiyle ekrana gelen dizide; Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Zehra Yılmaz, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi birbirinden başaralı duayen isimler rol alıyor.

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Şentürk otururken, senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme alıyor. Dizinin proje tasarımını ise Soner Caner üstleniyor.

Gül Masal’nın Gonca ve Toprak’ı izleyicilerden tam not aldı ile ilgili etiketler ATV gül masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.