Gül Masalı dizisi hangi gün oynuyor? Saat kaçta başlıyor?

ATV ekranlarının sevilen yapımlarından Gül Masalı dizisinin yayın günleri merak edilmektedir. Başrollerinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca'nın oynadığı Gül Masalı dizisi ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? İşte, Gül Masalı dizisinin yayın tarihi…

Pastel Film imzası taşıyan ve sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Gül Masalı dizisinin başrollerinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca yer almaktadır.

Çekimleri Isparta’da gerçekleştirilen Gül Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda Zehra Yılmaz, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi önemli isimler bulunmaktadır.

Gül Masalı Dizisi Hangi Gün Oynuyor?

ATV ekranlarında yayınlanan Gül Masalı dizisi Pazar akşamları yayınlanıyor.

Gül Masalı dizisi hangi gün oynuyor? Saat kaçta başlıyor?

Gül Masalı Dizisi Saat Kaçta Başlıyor?

ATV ekranlarının sevilen yapımlarından Gül Masalı dizisi Pazar akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Gül Masalı Dizi Konusu

Annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini konu alıyor.

İstanbul'da yaşayan genç mühendis Gonca, projesinin çalındığı ve işten atıldığı gün, geçmişten bugüne uzanan sürpriz bir haber alır. Beş yaşındayken kaybettiği annesinden kalan gizemli bir mirastır bu… Gonca'nın, mirasa sahip olması için Isparta'ya gitmesi ve Fatma Ana'nın şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir. Ne var ki Gonca'nın babası Tahir, bu yolculuğa şiddetle karşı çıkar.

Gül Masalı dizisi hangi gün oynuyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Tahir'in saklamaya çalıştığı, kızının öğrenmesini istemediği gerçekler vardır. Aklındaki ve gönlündeki tüm soruların cevabını bulmak için Isparta'ya giden genç kadının hayatı, şehrin önemli ailelerinden Atabeyler'in oğlu Toprak Atabey'le karşılaşınca, beklenmedik şekilde yön değiştirir. Çünkü her aşk, mevsimini bekler kalbe düşmek için.

Gül Masalı dizisi hangi gün oynuyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler ATV gül masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.