Gül Gölge'nin acı günü: Dert ortağım hoşça kal

Ünlü model ve sunucu Gül Gölge, anneannesinin vefatını sosyal medya hesabından paylaştığı duygu dolu bir mesajla duyurdu. Gölge, paylaşımında "Çocukluğum, dert ortağım, dua edenim hoşça kal. " ifadelerini kullandı.

Model ve sunucu Gül Gölge'nin anneannesi hayata gözlerini yumdu. Kötü haberi Instagram hesabından paylaşan Saygı, bir de duygusal mesaj yazdı.

"HOŞÇA KAL CANIM ANNEANNEM"

Anneannesinin bir fotoğrafını paylaşarak kötü haberi veren Gül Gölge, "En sevdiğin, ezanlar okundu şimdi. Biliyordum bu mübarek günlerde gideceğini. Sen hastaneye yattın sonra Ramazan geldi. Dedim ki tamam gidecek. Bu güzel günleri bekledi. Her şey istediğin gibi oldu bak. Çekmeden çektirmeden gideyim derdin hep. Seni hayatımda bir kez hastaneye götürdüm onda da çıkaramadım. Çocukluğum, dert ortağım, dua edenim hoşça kal. Hoşça kal canım ananem. Hoşça kal hep gülen yüzünle Gülümser kal" notunu düştü.

Gül Gölge'nin acı günü: Dert ortağım hoşça kal

ÜNLÜ İSİMLER TAZİYE YORUMU YAPTI

Gül Gölge'nin paylaşımını gören Burcu Kara, Celil Nalçakan, Pınar Altuğ Atacan, Cengiz Abazoğlu, Ercan Saarçi, Ayşe Arman, Ayşe Özyılmazel ve Fulden Uras gibi ünlü isimler baş sağlığı yorumu yaptı.

Gül Gölge'nin acı günü: Dert ortağım hoşça kal ile ilgili etiketler Instagram Gül Gölge vefat paylaşım anneanne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.