Gül Gölge kimdir, kaç yaşında? Gül Gölge'nin acı günü!

Gül Gölge kimdir, kaç yaşında? Ünlü sunucu Gül Gölge bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini üzdü. Magazin dünyasının ünlü sunucusu Gül Gölge'nin acı günü! Kötü haberi instagram hesabından duyuran Model Gül Gölge kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Gül Gölge kimdir, kaç yaşında? Ünlü model ve sunucu Gül Gölge, instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini üzdü. Magazin dünyasının ünlü ismi Gül Gölge'nin acı günü! Kötü haberi duyuran Gül Gölge kimdir, kaç yaşındadır? İşte yanıtı...


GÜL GÖLGE KİMDİR?

Gül Gölge, 28 Eylül 1981 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir.Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamlamıştır. Ardından İstanbul'a giderek, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesinde Film ve Televizyon Programcılığı eğitimi almıştır. 1997'de Türkiye Güzellik Yarışması finalistleri arasında yer almıştır.

Gölge, 2007 yılında Doğan Yayın Holding eski Başkan Yardımcısı Murat Saygı ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliklerinden Ali ve Emir isminde iki erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Çift, 2018 yılında boşanmıştır.

Çiçek Taksi, Yapayalnız, Köpek ve daha başka filmlerde rol almıştır. 2005-2009 yılları arasında Kanal D'de Canlı Canlı programının sunuculuğunu yapmıştır. Ayrıca 2004 yılında bir filmde oynamıştır. 2016 itibarıyla Gardrop Savaşları adlı moda yarışmasında jüri olmuştur.

GÜL GÖLGE'NİN ACI GÜNÜ

Manken ve sunucu Gül Gölge'nin anneannesi hayata gözlerini yumdu. Kötü haberi Instagram hesabından paylaşan Saygı, bir de duygusal mesaj yazdı.

"HOŞÇA KAL CANIM ANNEANNEM"

Anneannesinin bir fotoğrafını paylaşarak kötü haberi veren Gül Gölge, "En sevdiğin, ezanlar okundu şimdi. Biliyordum bu mübarek günlerde gideceğini. Sen hastaneye yattın sonra Ramazan geldi. Dedim ki tamam gidecek. Bu güzel günleri bekledi. Her şey istediğin gibi oldu bak. Çekmeden çektirmeden gideyim derdin hep. Seni hayatımda bir kez hastaneye götürdüm onda da çıkaramadım. Çocukluğum, dert ortağım, dua edenim hoşça kal. Hoşça kal canım ananem. Hoşça kal hep gülen yüzünle Gülümser kal" notunu düştü.

ÜNLÜ İSİMLER TAZİYE YORUMU YAPTI


Gül Gölge'nin paylaşımını gören Burcu Kara, Celil Nalçakan, Pınar Altuğ Atacan, Cengiz Abazoğlu, Ercan Saarçi, Ayşe Arman, Ayşe Özyılmazel ve Fulden Uras gibi ünlü isimler baş sağlığı yorumu yaptı.

Gül Gölge kimdir, kaç yaşında? Gül Gölge'nin acı günü! ile ilgili etiketler sağlık Gül Gölge gül gölge kimdir sunucu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.