Guidetti mağlubiyet sonrası konuştu: Sırbistan bugün bize göre çok güçlüydü

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, Sırbistan mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Sırbistan bugün bize göre çok güçlüydü" dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası 2. tur 4. maçında Polonya'nın Lodz şehrinde Sırbistan karşı karşıya geldi. Milliler Sırbistan'a 20-25, 21-25 ve 23-25'lik setler sonucunda sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. A Milliler bugünkü sonuçla ABD mağlubiyetinden sonra üst üste ikinci mağlubiyetini almış oldu.

''HATALARIMIZI GÖZDCEN GEÇİRİP BUNLARA İYİ ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR''

Maçın ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan A Milli Takım Başantrenörü Giovanni Guidetti şunları "İyi günümüzde olmamamıza ve şartlar bizim için çok iyi olmamasına rağmen takım bugün her şeyi denedi. Takımım son iki sette çok savaştı ve sahadaki bu mücadeleyi beğendim. Fakat Sırbistan bize göre çok fazla güçlü durumdaydı. Çeyrek finale daha iyi bir vaziyette ve mücadele gücü ile gitmeden önce bu maçtan çıkaracağımız çok fazla ders var. Bugünkü oyunumuzu geliştirmek ve daha iyi oynamak için hatalarımızı gözden geçirip bunlara iyi çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

DERYA CEBECİOĞLU: "BİR SONRAKİ MAÇ ÇOK DAHA FARKLI OLACAK"

''A Milli Takım oyuncularından Derya Cebecioğlu ise, "Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Bugün sahada oynayan herkes elinden gelenin fazlasını ortaya koyduğunu düşünüyorum. Yapacak bir şey yok, önümüzdeki maça bakmamız gerekiyor. Son dünya şampiyonu Sırbistan ile oynadık. Onlar da bize maçı kesinlikle vermek istemediler ve bizim zayıf yönlerimizi kullandılar. Ama ben bugünkü maçın bu şekilde sonlanmasından dolayı bir sonraki maçımızın çok daha farklı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İHA

Guidetti mağlubiyet sonrası konuştu: Sırbistan bugün bize göre çok güçlüydü ile ilgili etiketler Türkiye Sırbistan A Milli Bayan Voleybol Takımı filenin sultanları FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası Giovanni Guidetti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.