Guardiola'dan şoke eden sözler!

Manchester City forması giyen Raheem Sterling, geçtiğimiz gün Chelsea ile oynanan karşılaşmada ırkçı saldırılara maruz kalmıştı. Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'nde Hoffenheim'la oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Chelsea ile oynanan karşılaşmada rakip takım taraftarının ırkçı saldırısına maruz kalan Raheem Sterling'le ilgili yöneltilen soruya yanıt veren Guardiola büyük bir gafa imza attı.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Hoffenheim'la oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında büyük bir gaf yaptı.

Manchester City forması giyen Raheem Sterling, geçtiğimiz gün Chelsea ile oynanan karşılaşmada ırkçı saldırılara maruz kalmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde Hoffenheim'la oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Guardiola, Chelsea ile oynanan karşılaşmada rakip takım taraftarının ırkçı saldırısına maruz kalan Raheem Sterling'le ilgili yöneltilen soruya yanıt verdi.

IRKÇILIĞA KARŞI KONUŞURKEN IRKÇILIK YAPTI

Guardiola, ırkçılığa olan tepkisini ifade etmeye çalışırken, kullandığı sözcüklerle ırkçı söylemlerde bulundu.

İspanyol teknik adam "Benim çocuklarım da farklı ülkelerden gelen çocuklarla birlikte okuyor. Hintli insanlar, siyah insalar, 'normal insanlar.' Ancak bu tip şeyler olabiliyor. Bu yüzden ayrımcılığa uğrayanları korumalıyız" dedi.

Guardiola'dan şoke eden sözler! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.