Guardiola'dan alkışlanacak hareket!

Manchester City'yi çalıştıran İspanyol teknik adam Guardiola, koronavirüsü (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında İspanya'da bulunan Angel Soler Daniel Vakfı'na 1 milyon euroluk bağışta bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Covid 19) salgını nedeniyle dünyanın birçok yerinde spor organizasyonları askıya alınırken, Avrupa'da en çok etkilenen ülkeler İtalya ve İspanya oldu.

Guardiola'dan alkışlanacak hareket!

Dünya Sağlık Örgütü'nün güncel verilerine göre İspanya'da koronavirüsü ile bağlantılı toplam vaka sayısı 33 bin 89, can kaybı sayısı ise 2 bin 182 oldu.

Koronovirüsüyle mücadele kapsamında birçok yardım kampanyası başlatılırken, futbol dünyası da bu duruma kayıtsız kalmıyor.

Futbolcular, teknik adamlar salgınla mücadele amacıyla bağışta bulunurken son bağış İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'yi çalıştıran Pep Guardiola'dan geldi.

İspanyol teknik adam, Barcelona kentinde bulunan Angel Soler Daniel Vakfı'na 1 milyon euro (6.93 milyon TL) bağışta bulundu.

Bağışın Katalunya'daki sağlık merkezlerine gerekli medikal ekipman alımı ve doktorlara finansal katkı sağlamak amacıyla yapıldığı belirtildi.

 

Guardiola'dan alkışlanacak hareket! ile ilgili etiketler Pep Guardiola Koronavirüs Korona Manchester City
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.