GTA 6’yı bekleyen milyonlarca oyuncuyu umutlandıran iddia: Beklenenden erken çıkabilir

Rockstar’ın uzun zamandır çıkarması beklenen yeni oyunu GTA 6 için umutlandıran bir iddia geldi. Oyunun çıkış tarihi için net bir açıklama gelmezken gerçek dünyadan hit parçalan çalan oyun içi radyo istasyonlarında son aşamaya gelindiği öğrenildi. Bu durumun oyunun beklenenden erken çıkacağı yorumlarına neden oldu.

Grand Theft Auto 6 (GTA 6) ile ilgili gerçek dünyadan hit parçalar çalan oyun içi radyo istasyonları için şarkı derlemesinin bittiği bildirildi.

Bu gelişme, daha önceki oyunların çıkış tarihleri düşünüldüğünde Grand Theft Auto oyunlarının son geliştirme aşamasında olduğuna işaret ediyor. Grand Theft Auto V, çıkış tarihinden sadece bir ay önce şarkı listesini sızdırmıştı.

Sözcü'nün GTA NEWS & LEAKS’ten aktardığı habere göre, oyundaki radyo istasyonlarının ve şarkıların oyun geliştirmenin son adımı olduğuna inanılıyor.

Kaynağa göre GTA 6 şu şarkıları içerecek:

Pet Shop Boys - Domino Dancing

Caribou - Odessa

Santigold - Nonsense Youth

Rihanna ft. Eminem - Numb

 

GTA 6’yı bekleyen milyonlarca oyuncuyu umutlandıran iddia: Beklenenden erken çıkabilir ile ilgili etiketler radyo gta 6 rockstar oyun çıkış
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.