GSTV'de tepki çeken görüntü: 5-0'a razıydık!

Galatasaray'ın dün akşam Real Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını GSTV'de anlatan spikerlerin altıncı gole verdikleri tepki sosyal medyada alay konusu oldu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A Grubu 4. maçında deplasmanda İspanyol ekibi Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Sahadan 6-0'lık sonuçla mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar üst tura çıkma şansını kaybetti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER GECİKMEDİ

Bu sezonun genelinde oynanan futboldan memnun olmayan taraftarlar başta Fatih Terim ve takım oyuncuları olmak üzere herkesi eleştiri yağmuruna tuttu. Eleştirilerin ayyuka çıktığı gecede GSTV spikerlerinin söylediği sözler ise ortamı daha da gerdi. 

''5-0'A RAZIYDIK''

Galatasaray Kulübü'nün resmi yayın organı GSTV'de maçın canlı anlatımını yapan spikerlerden biri, Real Madrid'in 90+2'nci dakikada bulduğu golün ardından ''5-0'a razıydık'' şeklinde sarf ettiği sözler, sarı-kırmızılı taraftarı çok kızdırdı. Diğer takım taraftarlarının da alay ederek gündeme taşıdığı anlar sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. 

GSTV'de tepki çeken görüntü: 5-0'a razıydık! ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid Fatih Terim UEFA Şampiyonlar Ligi Sosyal Medya gstv
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.