G.SARAY’DA ŞİMDİ NE OLACAK? TERİM NE YAPACAK?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in düzenlediği basın toplantısında Fatih Terim’e yönelik sarf ettiği sözler ortalığı karıştırdı. Seçim arefesindeki Aslan’da Terim’in geleceği kadar, futbol takımıyla ilgili belirsizlik de kafaları karıştırıyor.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bir konuştu pir konuştu! Beşiktaş’ın şampiyonluğu ile noktalanan sezonu averajla ikinci tamamlayan Aslan’ın Başkanı, görevde kalması halinde teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etmeyeceğini açıkladı. Terim’e yönelik sert ifadeler kullanan Cengiz, “Yapma be sevgili hocam. Bir kere eve geçmiş olsun dilemeye gelmedin. Oğlumu aradın ettin, hep ‘Onun için oynayacağız’ dedin, 8 kere yenildik. Ben de dedim ki ‘Benim için oynamasın, söyle’ dedim. Düşmanlarını duman ettin sevgili hocam! Seni tebrik ediyorum eserinle övünebilirsin, kemoterapiye yeniden başladım. Bir kere geçmiş olsun ziyaretine gelmedin.” dedi. 

Mustafa Cengiz, “Başkan adayları açıklama yaptı. ‘Terim’in yanındayız’ dediler. Ben değilim. Ben olduğum sürece onunla sözleşme yapmam. Çünkü ben onun düşmanı imişim. Bir şartla olur, çıkar özür diler, beni ikna eder. Öyle… Fatih Terim çıkar özür diler, yanlış anlaşıldığını söyler o zaman oturur konuşuruz.” İfadelerini kullandı. 

Galatasaray’da yaşanan depremle ilgili SuperHaber’den Barış Özkan’ın sorularını yanıtlayan Fotomaç yazarı Serkan Korkmaz, Mustafa Cengiz’in kendisini dışlanmış hissettiğini belirterek, “Sayın Cengiz zorlu bir süreçten geçiyor. Sağlığı ile ilgili yaşadıkları ortada. Keşke Fatih Terim ezber bozan bir çıkışla Mustafa Cengiz’e bir adım atsa. Galatasaray’da bir helalleşmeye ihtiyaç var. Aksi takdirde Galatasaray için bu krizin sonuçları ağır olacaktır” diye konuştu. 

Serkan Korkmaz’ın açıklamalarını tamamı SuperHaber YouTube kanalında!

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

G.SARAY’DA ŞİMDİ NE OLACAK? TERİM NE YAPACAK? ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Fatih Terim serkan korkmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.