G.Saray 'kulübe girmesin' demişti! Nwakaeme'den beklenmedik bir imza

İsmi son günlerde Galatasaray ile anılan tecrübeli oyuncu Anthony Nwakaeme'den beklenmedik bir hamle geldi. Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan 33 yaşındaki futbolcu menajerini değiştirirken, bir dönem Galatasaray ile yakın ilişki içerisinde olan ancak eski yönetimin 'kulübe girmesin' dediği William D'Avila ile sözleşme imzaladığı öğrenildi

2018/19 sezonundan bu yana Trabzonspor forması giyen, 33 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Nwakaeme bordo-mavili ekip ile ücret konusunda mutabakat sağlayamamış ve kulübe veda etmişti. Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan oyuncu ayrılığı "Sevgili Trabzonspor taraftarları. Beni sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Bu yüzden ayrılan benmişim gibi görünecek. Onlar da benim piyasa değerimi etkilemeye çalışacaklar." sözleriyle duyurmuştu.

AYRILIK SONRASI NWAKAEME'NİN İSMİ GALATASARAY'LA ANILMAYA BAŞLANMIŞTI 

Yaşanan bu ayrılığın ardından başarılı oyuncunun yeni adresi merak edilirken, ismi Galatasaray ile ciddi şekilde anılmaya başlanmış, hatta Sarı-Kırmızılı yöneticilerin oyuncunun menajeri ile temasa geçtiği iddiaları ortaya atılmıştı.

GALATASARAY'IN KULÜBE GİRMESİNİ YASAKLADIĞI D'AVILA NWAKEME'NİN YENİ MENEJERİ

Galatasaray'a Onyekuru, Belhanda, Etebo, Ozornwafor gibi pek çok Nijeryalı oyuncuyu getiren ve bir dönem Sarı-Kırmızılı yöneticilerin kulübe girmesini yasakladığı D'Avila'nın birkaç gündür Türkiye'de olduğu ve Nwakeme'nin de yeni menajeri olarak D'Avila ile sözleşme imzaladığı öğrenildi.

DAHA ÖNCE CENK ERGÜN'LE PEK ÇOK TRANSFERDE ORTAK ÇALIŞMIŞTI

Ünlü menajer D’Avila, mevcut başkan Dursun Özbek'in bir önceki döneminde de Cenk Ergün’le pek çok transferde ortak çalışmıştı. Öte yandan D'Avila'nın birkaç gündür Türkiye'de olduğu iddia edilirken, Olayinka ve Onyekuru için Beşiktaş’la yine Onyekuru için Trabzonspor’la birer görüşme yaptığı ancak bir sonuç alamadığı. Sabah saatlerinde ise Cenk Ergün ile Milano’ya uçmadan önce Galatasaray kulübünde bir görüşme yapması ise Nwakaeme-Galatasaray söylentilerinin artmasına neden olmuştu.

G.Saray 'kulübe girmesin' demişti! Nwakaeme'den beklenmedik bir imza ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Anthony Nwakaeme tranzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.