Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman?

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? Süper Lig'in 31. haftasında lider Galatasaray en yakın takipçisi Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak. İki takımın taraftarları ise bu zorlu maç ile ilgili detayları araştırmakta. Peki, Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray Beşiktaş maçı saat kaçta? Süper Lig'in 31. haftası dev bir maça sahne oluyor. Lider Galatasaray en yakın takipçisi Beşiktaş'ı Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlıyor. İki takımın taraftarları ise bu zorlu maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman?

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. 29 Nisan Pazar günü karşı karşıya gelecek iki takımın maçı saat 19:00'da başlayacak ve maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

OLAYLI DERBİDE 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı maçın ardından 8 kişi daha göz altına alındı.

Tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 31'e yükseldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralandığı olaylara ilişkin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında dün 8 kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınanların sayısı böylece 31'e yükseldi. Gözaltına alınanlar arasında Şenol Güneş'i yaralandığı belirtilen S.D. de yer alıyor.

TOSİC'TEN ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın Sırp savunmacısı Dusko Tosic, Evkur Yeni Malatyaspor'a ile oynanan maçta Şenol Güneş ile yaşadığı diyaloğu aydınlığa kavuşturdu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti. Bu karşılaşma esnasında Şenol Güneş ile Dusko Tosic arasında bir diyalog yaşanmış, bu görüntü de 'Tartıştılar' algısı yaratmıştı.

Sırp defans oyuncusu konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

Maç esnasında hocamla benim aramda herhangi bir tartışma yaşanmamıştır. Biraz gergin ve sinirliydim ve sarı kart sınırındaydım. Hocam da iyi olup olmadığımı ve yerime başkasının girmesini isteyip istemediğimi sordu. Ben de iyiyim, her şeyin yolunda olduğunu söyledim. Ve parmakla değişikliğe ihtiyaç olmadığını işaret ettim. Her şey yolunda....

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? - Resim : 2

SİNAN GÜMÜŞ SÖZLEŞME UZATACAK

Sinan Gümüş, Aytemiz Alanyaspor maçındaki golüyle hem Galatasaray hem de kendi geleceğini kurtardı.

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Cim-Bom, bir yıl daha sözleşmesi bulunan genç futbolcuyla 4 yıllık mukavele yapacak. Terim’in isteğiyle gerçekleşecek bu yenilemeye göre, seneye 650 bin euro alması gereken Sinan’ın yıllık ücreti 1 milyon 300 bin euroya çıkarılacak ve her sene 50 bin euro artacak.

Atiker Konyaspor maçından sonra, Aytemiz Alanya karşısında da oyuna sonradan girip attığı golle Galatasaray’a şampiyonluk yolunu açan Sinan Gümüş hem Cim-Bom’un hem de kendi geleceğini kurtardı.

Sarı-kırmızılılar, bir sene daha sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcuyla, yeni mukavele yapacak, yıllık ücreti de artırılacak. Galatasaray’daki seçimlerden bağımsız olarak, transfer için kolları sıvayan teknik direktör Fatih Terim’in, performansından memnun kaldığı Sinan’ın mukavelesinin 4 seneliğine uzatılıp, ücretine de yüzde 100 zam yapılmasını isteyeceği belirtildi. Böylece bu sezon 600 bin euro alan ve son senede yıllığı 650 bin euroya çıkması gereken Sinan Gümüş’ün ücreti 1.3 milyon eurodan başlamak üzere her sene 50 bin euro artarak devam edecek.

Geçen sezon bazı sorunlar yaşayan ve hatta tribünle de arası açılan Sinan Gümüş, Terim’in teknik direktörlük koltuğuna oturması sonrasında kendine gelmişti. Kupada 6 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen Sinan Gümüş, ligde ise oyuna sonradan girip çok önemli işler başardı.

Karabük maçında sonradan oyuna giren Sinan Gümüş, Atiker Konyaspor ile Türk Telekom Stadı’nda yapılan maçta, asist ve gole imza atarak 3 puanı getirmişti. Sinan Gümüş son olarak Alanya’da yine oyuna sonradan girip şampiyonluk yolunda çok kritik bir gole imza attı.

17: Ligde 15 maçta 265 dakikada görev bulabilen ve maç başına 17.6 dakika sahada kalan Sinan Gümüş, bunun karşılığını üç golle verdi. Sarı-kırmızılı futbolcu böylece 88 dakikada bir gole ulaşmış oldu.

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? - Resim : 3

27 FARKLI DEFANS OYUNCUSUYLA OYNADI

Galatasaray kariyerinde 27 farklı defans oyuncusuyla sahaya çıkan Muslera, Akhisar sonrası Alanya karşısında da takım arkadaşlarının hatası ile kalesinde golü gördü. Akhisarspor ile oynanan kupa maçında Linnes, Maicon, Ahmet ve Latovlevici dörtlüsünün gerisinde oynayan ve yapılan defans hataları ile sıkça kalesinde gol pozisyonu gören oyuncu, önceki gün de Mariano.

233 LİG MAÇINDA KALESİNDE 233 GOL GÖRDÜ

Sarı-kırmızılı takımda bir türlü dikiş tutmayan savunma hattına rağmen performansı ile alkış alan Uruguaylı file bekçisi sarı kırmızılı takımla 223 lig maçında 233 gol yedi. Muslera, 75 maçta ise kalesini gole kapattı. Yıldız kaleci, Galatasaray'da kaleci antrenörü Taffarel'in gelişi ile özellikle zirve yaparken, bu sezon 29 lig maçında 32 gol yedi ve 10 maçta kalesini kapamayı başardı. İstatistiklerde Beşiktaşlı Fabri ile zirve yarışı veren Muslera, kalesini gole kapattığı maç sayısında (10), Fabri'nin (11) arkasında 2. sırada yer alıyor. Fernando Muslera aynı zamanda yüzde 81 olan topu oyuna sokma başarısında ise yine Fabri (%85)'nin ardından ligin en iyi ikinci ismi konumunda.

TARAFTAR: "EFSANENİN GERİ DÖNÜŞÜ"

Ligin gidişatına yön veren isimlerden olan Muslera'yı maç sonrası taraftarlar da bağrına bastı. Sosyal medyada gecenin en çok konuşulan ismi olan başarılı eldiven için efsanenin geri dönüşü denilirken, çok sayıda taraftar da 31 yaşındaki ismin şampiyonluk için takımın ayakta kalan en önemli ismi olduğu görüşünü paylaştı.

FELLAİNİ SÜRPRİZİ

Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2018’de sona erecek olan Marouane Fellaini geleceğiyle ilgili henüz kararını vermiş değil.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre Belçikalı orta sahanın transferi için tam 6 takım devrede.

Bunlar PSG, Juventus, Monaco, Beşiktaş, West Ham United ve Leicester City.

Haberde United’dan haftalık 80 bin sterlin kazanan deneyimli orta saha oyuncusunun PSG ya da Juventus’u tercih etmesinin beklendiği kaydedildi.

Ajansspor'dan alınan habere göre, Mourinho, çok sevdiği Fellaini’yi yeni sözleşme imzalamaya ikna edebilmiş değil.

Yıldız oyuncunun menajeri ve kardeşi geçen yılın sonlarına doğru İstanbul’a gelmiş ve Beşiktaş’la bir görüşme gerçekleştirmişti.

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.