Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek ölüm orucunu sonlandırdı

Kırmızı bültenle aranan üyelerinin listeden çıkarılması ve konser yasaklarının kaldırılması talebiyle ölüm orucunda olan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek, eylemini sonlandırdı. Gökçek'in ölüm orucu 323 gündür devam ediyordu...

Grup Yorum Üyesi İbrahim Gökçek'in 323 gündür sürdürdüğü ölüm orucunu sona erdirdiği açıklandı.

Kararı Nuriye Gülmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Halkın Hukuk Bürosu dün yaptığı açıklamada, Grup Yorum’un cezaevinde olmayan üyeleriyle birlikte bugün İstanbul Valiliği'ne başvuruda bulunacaklarını açıklamıştı.

Açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Valiliğe giderek konser başvurusunda bulunacağız. Konser başvurularının derhal kabul edilmesini istiyoruz. Bugün ziyaretimizde gördüğümüz üzere durumu giderek ağırlaşmakta ve hayati riski artmaktadır. Yetkilileri, İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı ve Valiliği göreve davet ediyoruz. Konser başvuruları kabul edilsin, İbrahim yaşasın."

Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek ölüm orucunu sonlandırdı ile ilgili etiketler ölüm oruç Sosyal Medya grup yorum ölüm orucu İbrahim Gökçek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.