Grup Yorum İbrahim Gökçek kimdir? İbrahim Gökçek öldü mü?

Grup Yorum İbrahim Gökçek kimdir? Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek, ölüm orucuna başlaması ile gündeme gelmişti. Ölüm orucunda sağlık durumunun kritik bir aşamada olduğu belirtilen Gökçek'in ölüm orucuna ara verdiğini açıklamasının ardından Beylikdüzü-Reyap Hastanesi'ne kaldırıldığı duyuruldu. Gökçek'in tedavisinin bu hastanede devam ediyordu. Birçok kişi Gökçek'in ölüp ölmediğini ve kim olduğunu merakla araştırmaktadır. Peki, Grup Yorum İbrahim Gökçek kimdir? Detaylar haberimizde..

Grup Yorum İbrahim Gökçek kimdir? Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek, ölüm orucuna başlaması ile gündeme gelmişti. Ölüm orucunda sağlık durumunun kritik bir aşamada olduğu belirtilen Gökçek'in ölüm orucuna ara verdiğini açıklamasının ardından Beylikdüzü-Reyap Hastanesi'ne kaldırıldığı duyuruldu. Gökçek'in tedavisinin bu hastanede devam ediyordu. Birçok kişi Gökçek'in ölüp ölmediğini ve kim olduğunu merakla araştırmaktadır. Peki, Grup Yorum İbrahim Gökçek kimdir? İbrahim Gökçek öldü mü? Detaylar haberimizde..

İbrahim Gökçek ölüm orucuna daha fazla dayanamadı - GÜNCEL ...

İBRAHİM GÖKÇEK ÖLDÜ MÜ?

Ölüm orucuna son veren Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. Gerçek Gündem'in haberine göre; İbrahim Gökçek 5 Mayıs'ta ölüm orucunu sonlandırma kararı almış, 323 gün sonra hastaneye kaldırılmıştı. Gökçek'in eylemini bitirme kararını CHP ve HDP'li milletvekilleri duyurmuştu.

Grup Yorum İbrahim Gökçek kimdir? İbrahim Gökçek öldü mü? ile ilgili etiketler ölüm İbrahim Gökçek grup yorum ibrahim gökçek kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.