Grup toplantısında Esayan unutulmadı test

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Markar Esayan'ın fotoğrafı AK Parti grup toplantısının yapıldığı salonda en ön sırada yer aldı. Esayan'ın fotoğrafının karanfillerle süslendiği görüldü.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Markar Esayan 17 Ekim'de hayatını kaybetmişti. Mide kanserine yenilen Markar Esayan için İstanbul'da tören düzenlemiş, törene Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda AK Partili milletvekili katılmıştı.

Bugün AK Parti Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekillerine seslenirken Markar Esayan'ın sırasında karanfillerle süslenmiş bir fotoğrafının yer aldığı görüldü.

Grup toplantısında Esayan unutulmadı test

"SON DÖNEMDE ÇOK ÇİLE ÇEKTİ"

Öte yandan Erdoğan da sözlerine Esayan'ı anarak başladı ve şu ifadelere yer verdi:

 "Sözlerimin başında, yol arkadaşımız, dava arkadaşımız Markar Esayan'a rahmet diliyorum. Bizlerle birlikte bu ülkede gerçekten bir demokrasi mücadelesinde çok aydınlık geleceğe imzalar atan bu kardeşimiz de iki dönem milletvekili ve MKYK üyesi olarak çalıştı. Son dönemde çok çile çekti. Kendilerine özellikle birlikte arkadaşlarımızla ebedi aleme uğurlarken dünyaya da bir mesaj verdik. O mesaj da bizim birlikteliğimizin kadim medeniyetimizin gereği neyse oraya dayalı olduğu anlayışıydı."

 

Grup toplantısında Esayan unutulmadı test ile ilgili etiketler Markar Esayan AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.