Grup Laçin solisti kim? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Grup Laçin üyeleri kimler?

Grup Laçin, bu akşam Kanal D'nin sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk olarak katılıyor. İzleyenler Grup Laçin ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Grup Laçin solisti kim? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Grup Laçin üyeleri kimler?

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Grup Laçin üyeleri merak ediliyor. Grup Laçin, bu akşam "Türk Halk Müziği" gecesi konseptine şarkılar seslendirecek. Peki, Grup Laçin solisti kim? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Grup Laçin üyeleri kimler?

GRUP LAÇİN SOLİSTKİ KİMDİR?

1991 yılında Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuvarı'nda okuyan dört öğrenci tarafından kuruldu. Kendilerine özgü tınılarıyla türküleri deneysel bir arayış içerisinde yorumlayan grup 90 lı yılların ortalarında dikkat çekmeye başladı.

1998 yılında Altın Kelebek "Türkiye'nin En İyi Grubu" ödülünü alan Grup Laçin, pek çok uluslararası kültürel faaliyetlerdede bulundu.

Grup Laçin solisti kim" Şarkılar Bizi Söyler konuğu Grup Laçin üyeleri kimler"

GRUP ÜYELERİ KİMLER?

Solist : Hakan Alkar

Bağlama vokal : Ali Abacı

Akordeon Vokal : Şerif Baldemir

Ritm Sazlar Vokal : Teoman Dalcı

Keyboard Vokal : Kıvanç Hakkı Haseki

Davul : Timur Ümüt

Bas gitar : Alaskar Abbasov

Klarnet : Serkan Çağrı

Ritm saz : Levent Yazıcı (Karadeniz Konserleri)

Grup Laçin solisti kim? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Grup Laçin üyeleri kimler? ile ilgili etiketler grup laçin üyeleri grup laçin solisti kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.