Grup Hepsi üyesiydi! Cemre Kemer anne oldu!

Bir dönemin efsanevi gruplarından 'Grup Hepsi' üyesi Cemre Kemer anne oldu. Kemer, sosyal medya hesabı üzerinden bebeğiyle ilk pozunu paylaştı.

Aralık 2020'de Emre Medina ile evlenen ve ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Cemre Kemer, yaşadığı heyecanı sosyal medyadaki takipçileriyle de paylaşıyor.

ANNE OLDU

36 yaşındaki Kemer, önceki gün doğum yaptı.

Cemre Kemer bebeğinin adını Karla koydu.

Grup Hepsi üyesiydi! Cemre Kemer anne oldu!

 CEMRE KEMER HAKKINDA

17 Şubat 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Cemre Kemer, Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu'nda okuduktan sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'ne girdi. Ortaokul ve liseyi bu bölümde bitirdi ve Klasik Bale eğitimine başladı. Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde çeşitli roller alan Kemer, çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış, şan ve piyano dersleri almış ve reklam jingleları seslendirmiştir.

2005 yılında arkadaşlarıyla Hepsi grubunu kurdular. 2006 yılında Sezen Aksu ile Türkiye turnesine çıktı. Ardından Kenan Doğulu ile birlikte 40 derece partileri'ne katıldı. 2007 ve 2008'de 2 sezon süren Hepsi 1 dizisinde Cemre'yi canlandırdı. Bu oyunculuk deneyiminin yanında Avrupa Yakası ve Benim Annem Bir Melek gibi dizilerde konuk oyuncu oldu. Kısık Ateşte 15 Dakika filminde ve Trafikte 1 dakika gibi reklamlarda oynadı. Cemre, 2011 yılının sonlarına doğru Kral POP'la Hepsi 1 grubu ile Türkiye turnesine çıktı.

Grup Hepsi üyesiydi! Cemre Kemer anne oldu! ile ilgili etiketler Hamile Grup Hepsi cemre kemer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.