Grup Gündoğarken'den İrem Derici'ye 'Mest of' tepkisi!

Şarkıcı İrem Derici kısa bir süre önce yeni albümü 'Mest Of'u çıkarmıştı. Derici'nin o albümünün ismine Grup Gündoğarken'den tepki geldi. Ünlü müzik grubu bu ismi daha önce “Mest of Gündoğarken” albümünde kendilerinin kullandığını açıkladı. Grubun üyelerinden Gökhan Şeşen, "Bu adı kullanmak için bizden hiçbir şekilde izin istenmedi." açıklamasını yaptı.

İrem Derici’nin 90’lı yılların hit şarkılarıyla hazırladığı yakında çıkacak seçki albümüne ‘Mest of’ adını vermesi, Grup Gündoğarken üyelerini rahatsız etti.

O İSİM GRUP GÜNDOĞARKEN'DEN

10 yıl önce “Mest of Gündoğarken” adında bir albüm yayınlayan grubun üyelerinden Gökhan Şeşen, “Bu adı kullanmak için nezaketen de olsa bizi aramadı” dediği İrem Derici’ye sitem etti.

Grup Gündoğarken'den İrem Derici'ye 'Mest of' tepkisi!

"KULLANMASINI DA İSTEMİYORUM"

Şeşen, albümün bu adla yayınlanması halinde Derici’ye dava açacağını söyledi: “1983 yılında kurulmuş bir grubuz. 1993’te bir ayrılık geçirdik, 1998’de bir firmadan yeniden bir araya gelme teklifi yapıldı. ‘Eski şarkılarınızdan 10-15’ini seçin, best of albümü yapalım’ dediler. Stüdyo sürecinde adı ne olsun diye konuşurken ‘Mest of olsun’ dedim. Ekibin hoşuna gitti. Şahsıma ait bir albüm olsa hoş görebilirdim ama bu, Grup Gündoğarken markasının albüm adı. İnternette arama motoruna ‘Mest of’ yazsanız bizim albüm çıkar. Bu adı kullanmak için bizden hiçbir şekilde izin istenmedi. Saygı duyularak aransaydık da ‘hayır’ derdim ama en azından aranmış olmak isterdim. İrem’i severim, yine de bu yaptığı etik değil. Mahkeme olsun istemem ama ‘Mest of’ adını kullanmasını da istemiyorum.”

Grup Gündoğarken'den İrem Derici'ye 'Mest of' tepkisi! ile ilgili etiketler İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.