Gripin Nasıl İçilir? Gripini Bir De Böyle Deneyin!

Kış mevsiminin kaçınılmaz hastalığı grip Kasım ayının gelmesiyle çevremizde görülmeye başlandı. Gündelik hayatımızı adeta felç eden gribe karşı da en etkili ilaçlardan birisi de Gripin. Her ne kadar önerilen dozu doktorlarca belirtilmiş olsa da büyüklerimizin gripinin nasıl içileceği konusunda önerileri de var. Peki Gripin nasıl içilir?

Gripin nasıl içilir sorusunun cevabı merak ediliyor. Yetişkinlerde ve 12 yaşın üzerindeki çocuklarda kullanımı uygun olan Gripinin kullanımı konusunda ebeveynlerimizin de öteden beri etkili uygulamaları mevcut. Evlerimizde her daim bulunan gripini bir de bu şekilde deneyin.

GRİPİN NASIL İÇİLİR?

Gripin yetişkinlerde ve 12 yaşın üzerindeki çocuklarda uygulanan bir ilaçtır. Önerilen doz 4-6 saat ara ile 2 kapsül veya günde 3-4 kez 2-4 kapsül kullanılır.

Gripin Nasıl İçilir? Gripini Bir De Böyle Deneyin!

Gripin, bir çay bardağına dökülür. Çay bardağının 3'te 1'i kadar su eklenir. Bunlardan sonra bir miktar limon ilave edilerek karışıtırılır. Etkin maddenin suya tam karıştığından emin olduktan sonra içilir.

 

Gripin Nasıl İçilir? Gripini Bir De Böyle Deneyin! ile ilgili etiketler grip
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.