Gri pasaport şebekesine operasyon: 6 gözaltı

Kendilerini devlet görevlisi gibi gösterip, adlarına gri pasaport düzenleyerek yurtdışına kaçırma olayını organize eden suç örgütü, jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla çökertildi. Yapılan operasyonda 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Tekirdağ’da kendilerini devlet görevlisi olarak gösterip 6 bin Euro karşılığında yurt dışına kaçıran şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, S.B., S.G., A.Y., Ü.B., S.V. ve S.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, 1 şahıs kaçtı. Kaçan şahsı yakalamak için operasyon başlatıldı. Şahısların işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan S.V. ve S.G. isimli şahıslar tutuklanarak Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edilirken, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Gri pasaport şebekesine operasyon: 6 gözaltı ile ilgili etiketler Tekirdağ Operasyon gri pasaport yurt dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.