Gri kategorideki terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı 'Terörden Arananlar'da Gri Liste'de yer alan bir teröristin daha teslim olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, bu yıl içinde ikna yöntemiyle teslim olan terörist sayısı 106 oldu.

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ikna çalışmaları sonucunda, 'Terörden Arananlar'da Gri Liste'de yer alan teröristin, güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

ÇÖZÜLMENİN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı emniyet ve jandarma unsurlarının bölücü terör örgütü mensuplarının teslim olmasına yönelik yürüttüğü ikna çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ikna çalışmaları sonucunda, 'Terörden Arananlar'da Gri Liste’de yer alan bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu. Böylelikle 2020 yılında yapılan ikna çalışmaları neticesinde toplam 106 teröristin teslim olması sağlandı. İlerleyen süreçte, terör örgütündeki çözülmenin artarak devam etmesi bekleniyor" denildi.

Gri kategorideki terörist teslim oldu ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı terörist gri liste terör operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.