Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Bugün televiyon ekranlarında yayınlanarak izleyicilere keyifli anlar yaşatacak olan Greenland: Son Sığınak filmi 2020 yılında vizyona girmiştir. Gerilim sevenlerin mutlaka izlemesi gereken Amerikan gerilim filminin yönetmenliğini Ric Roman Waugh üstlenmiştir. Peki Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Heyecan dolu konusu ve muhteşem oyuncu kadrosu ile sinama severlerin beğenisine sunulan film 2020 yılında vizyona girmiştir. Yönetmenliğini Ric Roman Waugh üstlenmiş, seneryosunu ise Chris Sparling ele almıştır. Peki bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte filme dair detaylar...

Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

GREENLAND: SON SIĞINAK FİLMİ KONUSU

Greenland, büyük bir felaketten kurtulmak için mücadele eden bir ailenin hayatına odaklanıyor. Dünya büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Dünyanın yok olmasına neden olabiliecek bir gök cismi gittikçe dünyaya yaklaşmaktadır. İnsanların kaçabilmesi için önlerinde sadece 48 saat vardır. Hayatta kalmak için zamana karşı yarışan evli bir çift, oğulları ile birlikte felaketten kurtulabilmek için Grönland’daki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışır.

GREENLAND: SON SIĞINAK FİLMİ OYUNCU KADROSU

Gerard Butler
Morena Baccarin
David Denman
Hope Davis
Roger Dale Floyd
Andrew Byron Bachelor
Merrin Dungey
Holt Mccallany
Scott Glenn

Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.