Greenday, Rusya'da vereceği konserini iptal etti

Punk rock grubu Greenday, Rusya’nın başkenti Moskova’da 29 Mayıs’ta vereceği konseri Ukrayna’daki gelişmeler nedeniyle iptal etti.

Grup, sosyal medyadan paylaştığı mesajda, ''Ukrayna’daki olaylar ışığında, Moskova'da Spartak Stadyumu'nda vereceğimiz konseri iptal ettiğimizi üzülerek bildiriyoruz. Zamanın, stadyum konserlerine uygun olmadığının farkındayız. Yaşananlar bundan çok daha önemli. Ama aynı zamanda rock and roll'un sonsuza kadar süreceğini de biliyoruz ve gelecekte geri döneceğimizden eminiz.'' ifadelerini kullandı.

 

Grup, bilet sahiplerine iade yapılacağını bildirdi.

Moskova’daki konser, grubun Weezer ve Fallout Boy ile çıktığı “Hella Mega Tur” çerçevesinde planlanmıştı.

Rusya’da bahar ve yaz aylarında konser programı olan diğer gruplar arasında Bring Me The Horizon, Judas Priest, Disclosure, Khalid, OneRepublic, Yungblud, Girl in Red, Denzel Curry, OneRepublic, Deep Purple, Imagine Dragons, Bjork, Iron Maiden, The Killers, Gorillaz ve Iggy Pop yer alıyor.

 

Greenday, Rusya'da vereceği konserini iptal etti ile ilgili etiketler Moskova Rusya Ukrayna Konser Greenday
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.