Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Saat kaçta açıklanacak?

Geçtiğimiz Ekim ayında başlayan ve Kasım ayında tamamlanan Green Card başvuru sonuçları için son saatler... Green Card başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Saat kaçta açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde...

Green Card (Yeşil Kart), veya resmî ismiyle Daimî İkametgâh Kartı, Birleşik Devletler Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası uyarınca Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı ikamet ve çalışma hakkını sağlayan ve bu hakkın verildiğine delil olması için verilen bir belgedir. Green Card başvuru süreci geçtiğimiz Ekim ayında başlamış, Kasım ayında ise başvuru süreci tamamlanmıştı.  Peki, Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Saat kaçta açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde... 

Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Saat kaçta açıklanacak?

GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Green Card çekilişi sonuçları 7 Mayıs 2022 tarihinde Türkiye saati ile akşam 19:00'da açıklanacak.

GREEN CARD ŞARTLARI NELERDİR?

Green Card almak isteyen kişilerin bazı şartları yerine getirmesi gerekir. Öncelikle Green Card almak isteyen kişi mutlaka 18 yaşından büyük olmalıdır.

Ayrıca Green Card en az lise mezunu olan kişilere verilir. Lise öğrencisi olmayan kişilerde son 5 yıl içinde uzmanlık ve ya eğitim gerektiren bir alanda da mutlaka 2 yıl aralıksız olarak çalışan kişiler Green Card alabilirler.

Green Card almak için İngilizce bilme şartı da aranmaz. İnternet üzerinden başvuru yapan ve başvuruları kabul edilen kişiler Green Card alabilirler. Bunun yanı sıra evli olan kişiler de Green Card'a aynı anda başvurabilirler. Çünkü bu şekilde evli çiftlerin de Green Card alma şansı artacaktır.

Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Saat kaçta açıklanacak? ile ilgili etiketler Green Card Amerika usa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.