Green Card pasaport şartı kalktı mı?

Green Card başvuruları başladı. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından DV 2024 Green Card çekilişi başvuru tarihleri açıklanmış ve hemen ardından da Green Card pasaport şart mı sorusu akıllara geldi.

Green Card başvuru tarihleri açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayarak çalışma hakkı kazanmak isteyen binlerce kişi detayları sorgulamaktadır. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Green Card başvuru tarihleri açıklandı.

Green Card Pasaport Şartı Kalktı mı?

ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından DV 2024 Green Card çekilişi için başvuru tarihleri açıklandı. Buna göre; bu yıl Green Card başvuruları 5 Ekim (bugün) - 8 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacak.

Green Card pasaport şartı kalktı mı?

Green Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

Green Card çekilişi için başvurular, DV Lottery'e ücretsiz bir şekilde yapılmaktadır. Bu sebeple resmi bir kuruma gerek kalmadan DV Lottery resmi internet sitesinden (http://dvprogram.state.gov) Green Card başvurusu yapılabilmektedir.

Başvuru sitesi İngilizce olduğu için tüm aşamaların iyi anlaşılması ve doğru cevaplanması gerekir. Ayrıca Green Card başvurusu yapan kişiler, bilgilerini hatasız bir şekilde girmelidir.

2022 Green Card çekilişi başvurularında bundan böyle pasaport şartı aranmayacak. Başvuruda bulunmak isteyenler pasaportlarını yenilemeden başvuruda bulunabilecek.

Green Card pasaport şartı kalktı mı? ile ilgili etiketler Green Card pasaport şartı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.