Gratis'te yüzde 50 indirim büyük izdihama yol açtı!

Geçtiğimiz gün ürünlerinde %50 indirime gittiğini duyuran Gratis büyük bir kalabalığı mağazalarına çekti. Özellikle kadınlar tarafından büyük ilgi gören ünlü markanın onlarca mağazasındaki tüm ürünler saatler içerisinde tükendi. Geriye ise yaşanan izdihamın ardından bu görüntüler kaldı...

Ünlü kişisel bakım mağazası Gratis'te %50 indirim yapıldığının açıklamasının ardından büyük bir yoğunluk yaşandı. Makyaj malzemesinden parfümlere, saç bakım ürünlerinden cilt bakım ürünlerine kadar bir çok ürünü satın almak için adeta birbiri ile yarışan insanlar bir izdihama yok açtı. 

BİR ÇOK ÜRÜN KIRILDI

Gratis'te yüzde 50 indirim büyük izdihama yol açtı!

Yaşanan bu yoğunluktan çalışanlarda olumsuz etkilendi. Müşteri yoğunluğuna yetişmekte zorlanan kasiyerler çözümü masanın üzerine çıkarak yardımcı olmaya çalışmakta buldu.

Gratis'te yüzde 50 indirim büyük izdihama yol açtı! - Resim : 2

İŞTE O YOĞUNLUKTAN GERİYE KALANLAR...

Gratis'te yüzde 50 indirim büyük izdihama yol açtı! - Resim : 3

Gratis'te yüzde 50 indirim büyük izdihama yol açtı! - Resim : 4

Gratis'te yüzde 50 indirim büyük izdihama yol açtı! ile ilgili etiketler Gratis İndirim izdiham
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.