Gratis yılbaşı indirimleri! 2019 Gratis yılbaşı indirimleri ne zamana kadar geçerli? Yüzde kaç indirim var?

Gratis 2019 yılbaşı indirimleri! Bir yılı geride bırakırken zincir mağazalar indirim fırsatları ile tüketicileri mutlu ediyor. Gratis ise yılbaşında müşterilerini unutmadı. Bakımdan temizliğe ve daha birçok ürün ile Gratis vatandaşlara hizmet veriyor. Gratis'in yeni yıl indirimi ise vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Gratis indirim listesinde neler var? İşte Gratis 20-31 Aralık 2018 indirimleri! Detaylar haberimizde...

Gratis 2019 yılbaşı indirimleri! Yılbaşına adım adım yaklaşılıyor. Zincir mağazalardan olan Gratis yılbaşına yaklaşırken indirim fırsatları ile tüketicilere pek çok avantaj sağlıyor. Gratis yılbaşı indirim listesinde neler yer aldığını merak ediyor. İndirim listesi 20-31 Aralık 2018 tarihinde geçerli olacak. İşte Gratis 20-31 Aralık 2018 indirimleri! Peki yüzde kaç indirim olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gratis yılbaşı indirimleri! 2019 Gratis yılbaşı indirimleri ne zamana kadar geçerli? Yüzde kaç indirim var?

GRATİS NEDİR?

Türkiye'nin sevilen kozmetik markası Gratis, kendi kişisel bakımınız ve ailenizin ihtiyaçları için aradığınız her şeyi bünyesinde barındırmakta. Ürün yelpazesi oldukça renkli olan mağazada hak ettiğiniz sağlık ve yaşam kalitesini artırmak için hijyen, cilt bakımı, kozmetik, kişisel bakım gibi ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere kolayca ulaşabilir ve bütçenizi sıkmayacak uygun fiyatların keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Gratis yılbaşı indirimleri! 2019 Gratis yılbaşı indirimleri ne zamana kadar geçerli? Yüzde kaç indirim var? - Resim : 2

Ülkemiz genelinde 300'ün üzerinde mağazası ile Edirne'den Ağrı'ya hemen her ilimizde bir Gratis şubesine rast gelebilirsiniz. Özellikle yılbaşı ya da bayramlar gibi bolca alışveriş yapılan dönemlerde mağazanın ciddi indirimleri oluyor. Yılbaşına özel kampanya fırsatlarını, özel olarak hazırlanan güncel katalogları aracılığıyla duyuran mağaza, kozmetik ürünler, cilt bakım ürünleri ve parfümler başta olmak üzere yüzlerce üründe %30 ile %50'ya varan indirimler ile yeni bir yılı yeni bir tarz ile karşılayabilmenizin kapılarını açıyor.

Gratis yılbaşı indirimleri! 2019 Gratis yılbaşı indirimleri ne zamana kadar geçerli? Yüzde kaç indirim var? - Resim : 3

Son zamanlarda The Balm markasının tutkunu olan kadınlar bu markayı ülkemizde sadece Gratis'te bulabilirler. Kozmetik düşkünlerinin bir hayli hayranı olduğu markanın en önemli özelliği ise içerisinde talc ve paraben kullanılmaması. Bu denli sağlıklı bir kozmetik ürünü yurt dışındaki birçok mağazada “high-end” yani yüksek kalite ürün olarak tanımlanırken, Gratis çok tutulan lip balm ve allıkları oldukça uygun fiyatlar ile tüketici ile buluşturuyor.

Gratis yılbaşı indirimleri! 2019 Gratis yılbaşı indirimleri ne zamana kadar geçerli? Yüzde kaç indirim var? - Resim : 4

Gratis'in gözde ürün kategorilerinden bir diğeri de şüphesiz göz makyajının olmazsa olmazı maskara çeşitleri. Dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındıran mağaza, maskara konusunda da kaliteden ödün vermemek adına oldukça seçici davranıyor. Öyle ki Gosh, Betty Boop, Essence, Cecile, L'oreal Paris, Max Factor, Wet'n Wild ve Maybelline gibi ünlü markaların ekstra hacim ve kıvrım veren, çok çeşitli teknoloji ile üretilmiş özel fırçalara sahip gözlere ayrı bir çekicilik veren maskaraları özel indirim günlerinde %50'ye varan indirimler ile satın almak kadar keyiflisi yoktur sanıyoruz.

Gratis yılbaşı indirimleri! 2019 Gratis yılbaşı indirimleri ne zamana kadar geçerli? Yüzde kaç indirim var? - Resim : 5

"SİZE GÜZEL BAKAN KART"

İndirimlerden bahsederken Gratis Kart'ı atlamak olmaz tabii ki. "Size güzel bakan kart" sloganı ile kullanıcıları dikkatini çeken kartın şu anda dünya genelince milyonlarca üyesi bulunuyor. Siz de para puanlar ve hediyelerle dolu bu ayrıcalıklar dünyasında yer almak istiyorsanız için hemen bir kart edinmelisiniz! Çünkü her hafta güncellenen ürünlerde Gratis Kart'a özel indirimler sizleri bekliyor. Üstelik alışveriş yaptıkça daha çok kazanıyorsunuz. Öyle ki her alışverişinizde belirli bir miktarda puan kazanıyor, size özel fırsatlar, ayrıcalıklar ve sürprizlerden faydalanma şansına sahip oluyorsunuz. Herhangi bir Gratis şubesine uğrayıp başvuru formunu doldurarak edinebileceğiniz kartınızı ücretsiz olarak teslim alabilmeniz mümkün.

Her 1 TL'lik alışverişinizde kazanacağınız Gratis puanı 1 olarak hesaplanmaktadır. Ayrıca özel günlerde, doğum günlerinizde ve size özel ayrıcalıkların sunulduğu zamanlarda ekstra puanlar da yüzünüzü bir hayli güldürecek. Herhangi bir alışverişiniz sonrasında size verilecek olan bilgi fişinde kazandığınız ve biriktirdiğiniz toplam puanı görebilirsiniz. 100 Puan = 1 TL olarak değerlendirildiğinden siparişlerinizde biriken puanlarınızı anında harcayabilir, daha az para ödeyebilirsiniz. Ancak burada dikkat etmenizi istediğimiz husus şu ki; 1 yıl boyunca kullanılmayan puanlar silineceğinden elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

DÜNYADA YILBAŞI

1 Ocak: Dünyadaki çoğu ülke tarafından kullanılan miladi takvime göre yılın ilk günü.
Hicrî takvimde yılbaşı Muharrem ayının 1'inde gerçekleşir. Hicri Takvim bir kamerî takvimi olduğundan 354 güne denk gelir, dolayısıyla miladi takvime göre yılbaşı her yıl 11 gün önce gerçekleşir. Böylece 2008 yılında Miladi yıl boyunca Hicri takvimde iki adet yılbaşı gerçekleşmiştir.
Roş Aşana (İbranice yeni yıl): Musevi yılbaşıdır. Hamursuz Bayramı'ndan 163 gün sonra kutlanır.
Doğu Ortodoks Kilisesi'nde yılbaşı 1 Ocak'ta, İsa'nın doğum günü ise 7 Ocak'ta kutlanır. Ancak en büyük 12 Doğu Ortodoks Kilisesinin sekizi, iki tarihin aynı güne geldiği Güncellenmiş Jülyen Takvimini benimsemiştir (Bulgaristan, Kıbrıs Cumhuriyeti, Mısır, Polonya, Romanya, Suriye, Türkiye ve Yunanistan). Gürcistan, İsrail, Rusya ve Sırbistan Ortodoks Kiliseleri ise Jülyen Takvimi kullanmaya devam ederler.
Çin yılbaşı her yıl ilk kameri ayınının yeni Ay gününde kutlanır, ki bu da kabaca ilkbahara denk gelir. Tam tarihi, Miladi takvime göre 21 Ocak ile 21 Şubat arasına düşer. Çin'de yılın en önemli bayramı konumundadır.
Celali takviminde yılbaşı Norous (Nevruz) olarak anılır ve ilkbaharın başında kutlanır (20 veya 21 Mart).
Tayland, Kamboçya ve Laos'ta yılbaşı 13 Nisan'dan 15 Nisan'a kadar kutlanır. Özellikle Tayland'da bu kutlama su dökerek gerçekleşir.

 

Gratis yılbaşı indirimleri! 2019 Gratis yılbaşı indirimleri ne zamana kadar geçerli? Yüzde kaç indirim var? ile ilgili etiketler Yılbaşı 20 Aralık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.