2018 Gratis Babalar Günü özel ürünleri nelerdir?

Babalar Günü'ne kısa bir zaman kaldı. 17 Haziran'da kutlanacak gün için evlatlar hediye arayışına girdiler. Markalarda çeşitli fırsatlar ile tüketicileri mutlu ediyorlar. Gratis'te Babalar Günü ürünleri ile evlatlara yeni alternatifler oluşturabiliyor. Herkes Gratis'in ürünlerini merak ediyor. Peki Gratis Babalar Günü özel ürünleri nelerdir? Detaylar haberimizde...

Babalar Günü için herkes hediye alternatifleri araştırmaya başladılar. Evlatlar babalarını mutlu etmek için hediye arayışı içerisine girdiler. Gratis'te Babalar günü için ürünleri ile vatandaşalr için çeşitli fırsatlar sunuyor.Peki Gratis Babalar Günü özel ürünleri nelerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

2018 Gratis Babalar Günü özel ürünleri nelerdir?

2018 BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?
Babalar Günü, pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü babaların onuruna kutlanan özel bir gündür. Yani bu sene, 2018'de Babalar Günü, Haziran'ın 3. pazarına denk gelen 17 Haziran'da kutlanacak.

İşte Gratis Babalar Günü ürünleri;

2018 Gratis Babalar Günü özel ürünleri nelerdir? - Resim : 2

BABALAR GÜNÜ NASIL KUTLANMAYA BAŞLANDI?
Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, babalar için tıpkı Anneler Günü gibi özel bir günü olması gerektiğini düşünüyordu. Bunun nedeni Sonora Smart Dodd'un babasının altı çocuğu tek başına büyütmesiydi. Dodd bunun üzerine babasının doğum günü olan 5 Haziran'ı Babalar Günü olarak kutlama çalışmalarına başlasa da yetişmez ve kutlamalar Haziran ayının üçüncü Pazar gününe ertelenir. İlk Babalar Günü kutlaması Washington'un Spokane şehrinde 19 Haziran 1910 tarihinde kutlanır. 1924 yılında ise dönemin ABD Başkanı Calvin Coolidge Babalar Günü kutlamalarını destekler. Bu tarihten yıllar sonra 1966 yılında dönemin ABD Başkanı Lyndon Johnson her yılın Haziran ayının üçüncü Pazar gününü Babalar Günü olarak kutlanacağına dair bir bildiri yayınlar. 1972 yılında ise Babalar Günü başkan Richard Nixon'ın imzasıyla yasalaşır ve ABD'de resmi tatil ilan edilir. Katolikler ise Babalar Günü olarak farklı bir tarihi kutlarlar. Onlar bu kutlamayı dini açıdan ele alıp Hristiyanlık peygamberi İsa'nın babası anısına, Mart ayının 19. gününü St. Joseph Günü adı altında babalarına armağan etmektedirler.

2018 Gratis Babalar Günü özel ürünleri nelerdir? - Resim : 3

GRATİS ÜRÜN KATALOĞU NEDİR?
Öteki benzer kozmetik mağaza kataloglarıyla birlikte Alerabat.com’da kolayca görüntüleyebileceğiniz Gratis ürün kataloğunda tüm indirimli ürünleri rahatça inceleyebilirsiniz. Kendinize yeni bir makyaj çantası hazırlamak istiyorsanız ya da ailenizin kullandığı bakım ürünlerini artık değiştirme zamanı geldi ise, içinde yüzlerce markaya ait binlerce ürün çeşidinin bulunduğu Gratis ürün kataloğunu takip edebilir, indirim zamanlarında oldukça ucuza alabileceğiniz ürünler ile bir sonraki aya kadar ihtiyaçlarınızı çok uygun fiyatlara tamamlayabilirsiniz.

Gratis ürün kataloğunda hem indirimli fiyatlar, hem o fiyatların Gratis Kart'a özel ekstra indirimleri bulunmaktadır. Belirtilen tarihler arasında mevcut fiyatların yanı sıra mağazalardan yapacağınız alışverişlerde Gratis Kart'ınızı kullanmanız durumunda %20'ye varan bir indirim daha kazanabilirsiniz. Örneğin, Gratis'e özel Gosh markasına ait Rebel Eyes Maskara'nın fiyatı 29.90 TL'den, 24.90 TL'ye düşmüştür. Fakat bu Gratis Kart olmadan yapılan normal aylık indirim fiyatıdır. Bunun üzerine ekstra Gratis Kart ile yapacağınız bir alışverişte ise aynı maskaranın fiyatı 19.90 TL'ye geleceği için toplam 10 TL'lik bir indirim yakalamış olursunuz.

Görüldüğü gibi ürün kataloglarını takip etmek size ciddi bütçe tasarrufu sağlayacağından, katalogda yer alan ürünlerden yapacağınız alışverişlerinizde daha az ödeyerek daha çok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Aylık yayınlanan güncel Gratis ürün kataloglarına Alerabat üzerinden ulaşabilir, yine sizin için sıkı sıkıya takip edip özel olarak hazırladığımız aylık ve haftalık Gratis İndirim Kampanyaları ile alışveriş keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.

2018 Gratis Babalar Günü özel ürünleri nelerdir? - Resim : 4

BABA

Biyolojik olarak baba, anneye sperm vererek bir çocuğun dünyaya gelmesinde rol alan erkek. Genlerin yarısı babadan gelir. Bununla birlikte "baba" tanımı sosyolojiden hukuğa, farklı alanlarda farklı şekillerde açıklanır.

Biyolojik babası tarafından terkedilen insanların genellikle kendilerini yetiştirenleri baba olarak kabul ettiği gözlenir. Anne ve baba boşandıktan sonra annenin yeni eşini baba olarak kabul edenler de olabilir. Dolayısıyla her birey kendi görüşleri yönünde insanları baba olarak kabul edebilir.

Pek çok ülkenin yasalarında çocuk babasını hiç tanımamış olsa bile, evlatlık verme gibi istisnalar dışında, biyolojik babanın sorumlulukları tanımlanmıştır. Ülkeden ülkeye değişecek şekilde her ay anneye nafaka ödeme, çocuğun bakımını üstlenme gibi sorumluluklar biyolojik babaya mahkeme kararı ile verilebilir. Korunmadan tek gecelik cinsel ilişkiye giren insanlar da bu tür sorumlulukları yasalar çerçevesinde almak zorundadır.

 

2018 Gratis Babalar Günü özel ürünleri nelerdir? ile ilgili etiketler Gratis Babalar Günü Özel ürünleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.