Gratis 13-15 Aralık 2019 indirim kataloğu! İşte Gratis indirimli ürünler

Gratis 13-15 Aralık indirim kataloğu! Birbirinden farklı ürünleri ile hizmet veren Gratis'in pek çok şubesi bulunmaktadır. Bakım, temizlik, güzellik ve birçok daha fazla ürün ile hizmet sunan Gratis yurdun farklı noktalarında hizmet veriyor. İşte Gratis 13-15 Aralık indirim kataloğu!

Gratis 13-15 Aralık indirim kataloğu! Gratis yeni fırsat kataloğu belli oldu. Gratis indirim kataloğunda pek çok fırsat bulunuyor. Gratis tüketicilerin vazgeçilmez zincir mağazaları arasında yer alıyor. İşte Gratis 13-15 Aralık indirim kataloğu!

Gratis 13-15 Aralık 2019 indirim kataloğu! İşte Gratis indirimli ürünler

GRATİS NEDİR?

Türkiye'nin sevilen kozmetik markası Gratis, kendi kişisel bakımınız ve ailenizin ihtiyaçları için aradığınız her şeyi bünyesinde barındırmakta. Ürün yelpazesi oldukça renkli olan mağazada hak ettiğiniz sağlık ve yaşam kalitesini artırmak için hijyen, cilt bakımı, kozmetik, kişisel bakım gibi ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlere kolayca ulaşabilir ve bütçenizi sıkmayacak uygun fiyatların keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Gratis 13-15 Aralık 2019 indirim kataloğu! İşte Gratis indirimli ürünler - Resim : 2

 Ülkemiz genelinde 300'ün üzerinde mağazası ile Edirne'den Ağrı'ya hemen her ilimizde bir Gratis şubesine rast gelebilirsiniz. Özellikle yılbaşı ya da bayramlar gibi bolca alışveriş yapılan dönemlerde mağazanın ciddi indirimleri oluyor. Yılbaşına özel kampanya fırsatlarını, özel olarak hazırlanan güncel katalogları aracılığıyla duyuran mağaza, kozmetik ürünler, cilt bakım ürünleri ve parfümler başta olmak üzere yüzlerce üründe %30 ile %50'ya varan indirimler ile yeni bir yılı yeni bir tarz ile karşılayabilmenizin kapılarını açıyor.

Gratis 13-15 Aralık 2019 indirim kataloğu! İşte Gratis indirimli ürünler - Resim : 3

Son zamanlarda The Balm markasının tutkunu olan kadınlar bu markayı ülkemizde sadece Gratis'te bulabilirler. Kozmetik düşkünlerinin bir hayli hayranı olduğu markanın en önemli özelliği ise içerisinde talc ve paraben kullanılmaması. Bu denli sağlıklı bir kozmetik ürünü yurt dışındaki birçok mağazada “high-end” yani yüksek kalite ürün olarak tanımlanırken, Gratis çok tutulan lip balm ve allıkları oldukça uygun fiyatlar ile tüketici ile buluşturuyor.

Gratis 13-15 Aralık 2019 indirim kataloğu! İşte Gratis indirimli ürünler - Resim : 4

Gratis'in gözde ürün kategorilerinden bir diğeri de şüphesiz göz makyajının olmazsa olmazı maskara çeşitleri. Dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındıran mağaza, maskara konusunda da kaliteden ödün vermemek adına oldukça seçici davranıyor. Öyle ki Gosh, Betty Boop, Essence, Cecile, L'oreal Paris, Max Factor, Wet'n Wild ve Maybelline gibi ünlü markaların ekstra hacim ve kıvrım veren, çok çeşitli teknoloji ile üretilmiş özel fırçalara sahip gözlere ayrı bir çekicilik veren maskaraları özel indirim günlerinde %50'ye varan indirimler ile satın almak kadar keyiflisi yoktur sanıyoruz.

Gratis 13-15 Aralık 2019 indirim kataloğu! İşte Gratis indirimli ürünler ile ilgili etiketler Gratis 13 Aralık İndirim katalog
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.