Gratis 11 Kasım indirim kataloğu! Gratis 11.11 indirimleri

Gratis 11 Kasım indirim kataloğu! Gratis yeni fırsat kataloğunu tüketicilerle buluştu. Gratis 11.11 kampanyasında 111 üründe indirim fırsatı bulunuyor. Gratis yüzde 60'a varan indirimleri bulunuyor. Gratis'te bakımdan temizliğe ve makyaj malzemelerine kadar birçok ürün bulunuyor. İşte Gratis 11 Kasım indirim kataloğu!

Gratis 11 Kasım indirim kataloğu! Gratis birçok çeşitli ürünler ile yurdun dört bir tarafında hizmet veriyor. 11 Kasım'da kampanya hazırlayan markalar arasında Gratis de bulunuyor. Gratis 11 Kasım kampanyasında birçok avantaj bulunuyor. İşte Gratis 11 Kasım indirim kataloğu...

Gratis 11 Kasım indirim kataloğu! Gratis 11.11 indirimleri

"SİZE GÜZEL BAKAN KART"

İndirimlerden bahsederken Gratis Kart'ı atlamak olmaz tabii ki. "Size güzel bakan kart" sloganı ile kullanıcıları dikkatini çeken kartın şu anda dünya genelince milyonlarca üyesi bulunuyor. Siz de para puanlar ve hediyelerle dolu bu ayrıcalıklar dünyasında yer almak istiyorsanız için hemen bir kart edinmelisiniz! Çünkü her hafta güncellenen ürünlerde Gratis Kart'a özel indirimler sizleri bekliyor. Üstelik alışveriş yaptıkça daha çok kazanıyorsunuz. Öyle ki her alışverişinizde belirli bir miktarda puan kazanıyor, size özel fırsatlar, ayrıcalıklar ve sürprizlerden faydalanma şansına sahip oluyorsunuz. Herhangi bir Gratis şubesine uğrayıp başvuru formunu doldurarak edinebileceğiniz kartınızı ücretsiz olarak teslim alabilmeniz mümkün.

Gratis 11 Kasım indirim kataloğu! Gratis 11.11 indirimleri - Resim : 2

BEKARLAR GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Bekarlar günü 1990’lı yıllarda Sevgililer Günü karşıtı olarak başlamış ve bekarların da kendi günlerini kutlayabilmesi için ortaya atılmıştı. Tarih de dört “yalnız 1’den oluşan 11/11 olarak belirlendi.

Ancak sanal satış devi Alibaba, bu tarihi 2009’da indirim günü olarak belirleyince, yavaş yavaş dev bir alışveriş çılgınlığına dönüştü.

Alibaba’ya göre Çinli tüketiciler 11 Kasım 2017’de internet alışverişine 25,3 milyar dolar harcadı.

ABD’li tüketiciler ise Kara Cuma’da 5 milyar, Siber Pazartesi’nde ise 6,6 milyar dolar harcadılar.

Amerikalılar, geçen yıl Şükran Günü ve Siber Pazartesi’ne kadar olan beş günlük sürede internet üzerinden ve normal alışverişlerde 19,6 milyar dolar harcadı.

Gratis 11 Kasım indirim kataloğu! Gratis 11.11 indirimleri ile ilgili etiketler 2019 Gratis indirim 11 Kasım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.