Granada, tarihinin en büyük maçına hazır

La Liga ekibi Granada, tarihinin en büyük maçına çıkıyor. Roberto Soldado'nun formasını giydiği İspanyol temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Manchester United'ı ağırlıyor. İngiliz devi Kupa 2'nin 1 numaralı favorisi konumunda...

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final maçları bugün oynanacak. Son 8 takım arasında en dikkat çekici olanı Granada... Her ne kadar İspanyol takımları bu kupayı kazanmaya alışkın olsa da 2019'da La Liga'ya çıkan ve sadece 1 sezon sonra UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final gören Kırmızı-Beyazlılar'ın hikayesi hepsinden farklı...

3 ön eleme maçı olarak katıldığı turnuvada PSV, PAOK ve Omonia'nın bulunduğu grubu lider tamamlayan Diego Martinez yönetimindeki Granada, son 32 turunda İtalyan devi Napoli'yi eleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Ardından Molde'yi geçen La Liga ekibi çeyrek finalde Manchester United'la eşleşti.

2011'de 35 yıl aradan sonra La Liga'ya geri dönen Gradana, 2017'de tekrar küme düşmüştü. 2019'da bu kez daha sağlam dönen Endülüs şehrinin takımının, geçen sezon Espanyol'un UEFA Avrupa Ligi oynayıp küme düşmesine benzeyen bir hikaye yaşayabileceği, başarının tesadüf olduğu yorumları yapılıyordu.

Ancak gelen çeyrek final ve La Liga'daki 9'unculuk bu söylemleri taca çıkardı. 40 yaşındaki teknik direktör Martinez, şimdiden büyük takımların gözdesi konumuna geldi. Napoli'yi elediği kadrodaki isimlerin çoğu, 2 sezon önce İspanya 2 Ligi'nde oynattığı oyuncularıydı.

Granada, tarihinin en büyük maçına hazır

Granada'nın United karşısında en büyük kozlarından biri Roberto Soldado olacak. F.Bahçe'nin eski golcüsü, 35 yaşındaki santrfor bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 6 maç ta 2 gol, La Liga'da ise 24 maçta 6 gol attı.

Estadio Nuevo Los Cármenes'te oynanacak ve saat 20.00'da başlayacak Granda-Manchester United maçı beIN Sports HD MAX 1'den naklen yayınlanacak.

Granada, tarihinin en büyük maçına hazır ile ilgili etiketler Manchester United UEFA Avrupa Ligi granada roberto soldado Diego Martinez
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.