Gram, çeyrek ve ons altında rekor üstüne rekor! Piyasa uzmanı altının çıkacağı seviyeyi açıkladı! Altında son durum ne?

Altın piyasalarında hareketlilik sürüyor. Ons altın fiyatlarında yaşanan artış ve diğer etkenler yurt içi altın piyasalarını da etkiledi. Uzmanlar ise uyarılarına devam ediyor.

Her zaman güvenli liman olarak kabul edilen altın son yıllarda yükselişini hızlandırdı. Altın piyasalarında yaşanan hareketlilik sonrasında yatırımcılar ise altının ne kadar yükseleceğini araştırmaya başladı. Altının ons fiyatı 1.950 dolar seviyelerine kadar yükselmeyi başardı. Yurt içinde ise gram altın fiyatı 1.174 lira seviyelerini gördü.

Gram, çeyrek ve cumhuriyet altını başta olmak üzere yurt içinde altın fiyatlarındaki artışlar devam ediyor. Küresel ekonomide yaşanan son gelişmeler ışığında altın fiyatlarında 2023 yılı itibariyle nasıl bir seyir takip edileceği ise merak konusu oldu.

KASIM AYINDAN İTİBAREN YÜZDE 20 DEĞER KAZANDI!

ABD ekonomisi geçtiğimiz 2022 yılına nazaran yeni yılda faiz artışlarında yavaşlamaya gidilmesi bekleniyor. Göstergelerin nispeten iyileşmesi sonrasında bu durum piyasalara da yansıdı. Dolar endeksi düşmeye başlarken altın fiyatları artış gösterdi.

Ons altın yılbaşından bu yana yüzde 5 değer kazandı. Finans devi Danimarkalı yatırım bankası Saxo Bank stratejistleri ise yeni değerlendirmelerde bulundular. Öte yandan FXTM’de kıdemli araştırma analisti Lukman Otunuga ise kıymetli metal art arda beş haftalık kazancını güvence altına alarak olumlu seyrini sürdürdüğünü ifade etti. 2022 kasım ayından bugüne kadar yüzde 20 değerlendiği ifade ediliyor.

GRAM ALTINDA YENİ TAHMİN!

Gram, çeyrek ve ons altında rekor üstüne rekor! Piyasa uzmanı altının çıkacağı seviyeyi açıkladı! Altında son durum ne?

Yurt içinde ise altın fiyatları artmaya devam ediyor. Finans Analisti Adnan Kapıkaya ise yeni yıldan itibaren rekor kırmaya başlayan gram altın hakkında tahminini yaptı. Gram altında 100 lira seviyesinin kırılmasının ardından 1.190 TL seviyesine kadar yükseliş yaşandığını belirtti. Yeni dönemde gram altının 1.215 TL’ye kadar yükselişinin mümkün olabileceği aktarılıyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

27 Ocak Cuma günü itibariyle hafta kapanışında da altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın yeni güne 1.163 TL seviyesinde başlarken, ons altın 1.923 dolarda seyrediyor. Çeyrek altın ise 1.937 TL seviyesinden işlem görüyor.

Gram, çeyrek ve ons altında rekor üstüne rekor! Piyasa uzmanı altının çıkacağı seviyeyi açıkladı! Altında son durum ne? ile ilgili etiketler Gram Altın altın Dolar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.