Gram altında rüzgar terse dönüyor! İşte Kapalıçarşı'da 8 Mayıs çeyrek altının yeni fiyatı

Asya piyasalarının açılmasına az bir zaman kala yeni hafta öncesinde gram ve çeyrek altın almayı düşünenler serbest piyasadaki son rakamları merak ediyor. FED faiz kararı ve Türkiye’deki yüksek enflasyonun altın fiyatlarını zirveye taşıması beklenmekte. İşte Kapalıçarşı’da 8 Mayıs güncel altın fiyatları…

Asya piyasalarının Pazar gece saatlerinde açılmasına az bir süre kala serbest piyasada altın fiyatları yakından incelenmekte. Geçtiğimiz haftada FED faiz kararı ve Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanması sonrasında altın fiyatları yükselişe geçmişti.

Bu konuda kısa uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise altın alacak veya yatırım yapacaklara bazı tavsiyelerde bulundu. Memiş özellikle altın konusunda rüzgarın ters yönlü eseceğini kaydetti. Memiş, gram altın alacakları bir kez daha uyardı. Gram altının yaz aylarında 1200 lira seviyelerine kadar geleceğini iddia eden Memiş bu rakamın sene sonunda 1450 lirayı bulabileceğinden söz etti.

Asya piyasaları açılmadan önce serbest piyasada 8 Mayıs Pazar gününde; gram altın 905 TL, çeyrek altın 1490 TL, yarım altın 2986 TL, tam altın 5945 TL ve Cumhuriyet altını da 6090 TL’den işlem gördü.

Gram altında rüzgar terse dönüyor! İşte Kapalıçarşı'da 8 Mayıs çeyrek altının yeni fiyatı

İşte Kapalıçarşı’da 8 Mayıs Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 905 TL
Çeyrek altın: 1490 TL
Yarım altın: 2986 TL
Tam altın: 5945 TL
Cumhuriyet altını: 6090 TL

Gram altında rüzgar terse dönüyor! İşte Kapalıçarşı'da 8 Mayıs çeyrek altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa aspa piyasaları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.