Gram altın ve gümüşte yatırımcıyı heyecanlandıran tahmin! İslam Memiş kritik tahmini paylaştı!

Altın piyasalarında son dönemde hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise bu hareketliliği değerlendirdi. İslam Memiş’ten zengin edecek tüyo…

­Piyasalarda altın fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Yurt içinde ve küreselde altında görülen yeni hareketler sonrasında Finans Analisti İslam Memiş’ten çarpıcı bir yorum geldi. ‘’Zengin edecek’’ diyerek önemli tahminlerde bulunan İslam Memiş, yatırımcıların zarar etmemesi için bazı detayları aktardı.

Altın ve gümüşün yanı sıra borsa ve döviz hakkında da önemli değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, özellikle son dönemde piyasalarda yaşanan belirsizlikler ve yüksek risk faktörüne ilişkin tüm yatırımcıları uyardı.

İSLAM MEMİŞ’TEN ZENGİN EDECEK TÜYO!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalında paylaştığı son videosu ile yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. ‘’Sizi zengin edecek’’ diyerek kritik tahminini paylaşan İslam Memiş, dolar ve eurodaki son duruma ilişkin de yorumlar yaptı.

Altın ve gümüşün ne kadar daha düşeceği sorusu üzerine değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının da altını çizdi. Gram altında zarar etmeyin uyarısında bulunan İslam Memiş, gümüşün zengin edebileceğine işaret etti. Altın fiyatlarının ise yatırımcıları koruyacağına dikkat çekti.

GÜMÜŞ ZENGİN EDEBİLİR!

Yatırımcılara her seferinde yorumlarının yatırım tavsiyesi olmadığını hatırlatan İslam Memiş, Gümüşün zengin edebileceğini ve altının da yatırımcıları koruyabileceğini söyledi. Düşük fiyatlardan alınanların satılmaması gerektiğini ifade etti.

1.850 dolar ons tarafında destek seviyelerinin beklediğini ifade eden İslam Memiş, düşüşleri beklemekte fayda olduğunu aktardı. Altın ve gümüş resyosunun yüzde 3,5 artışla gümüşün onsunun ise 83,33’e kadar yükseldiğini aktardı.  

KRİTİK GRAM ALTIN UYARISI!

Gram altın ve gümüşte yatırımcıyı heyecanlandıran tahmin! İslam Memiş kritik tahmini paylaştı!

Gram altın fiyatı yeni haftanın ikinci işlem gününde 1.158 lira seviyelerinde seyrederken İslam Memiş önemli değerlendirmelerde bulundu. Ekranlarda 1.165 TL seviyelerinde olduğunu söyleyen İslam Memiş, gram altın serbest piyasalarda 1.178 – 1.183 TL seviyelerinde olduğunu söylemişti. Önümüzdeki haftalarda düşüş beklediğini aktaran İslam Memiş, alım yapanların fırsat kollaması gerektiğini söyledi. Düşüşlere aldanılmaması gerektiği ve gram altını olanların zarar etmemek için piyasaları iyi takip etmesi gerektiğine işaret etti.

Gram altın ve gümüşte yatırımcıyı heyecanlandıran tahmin! İslam Memiş kritik tahmini paylaştı! ile ilgili etiketler altın Gram Altın Altın Fiyatları Gümüş Fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.