Gram altın son 7 ayın en düşük seviyesinde

Altının gram fiyatı son 7 ayın en düşük seviyesine geriledi. Gram altın 400 liranın altına inerken, çeyrek altın ise 656 lira, Cumhuriyet altını 2,706 liradan satılıyor.

Altın fiyatları, yükselen ABD Hazine tahvili faizleri ve güçlenen dolar ile birlikte sert bir düşüş kaydederek neredeyse 2021 yılının en düşük seviyesine ulaştı. Gram altın ise 400 TL'nin altını test etti.

Çeyrek altın 656 lira, Cumhuriyet altını ise 2,706 liradan satılıyor.

Ons altın, haftaya 1.825 dolar civarında yatay bir seyirle başladıktan sonra salı günü yükselen ABD Hazine tahvili faizleriyle birlikte sert bir düşüş yaşayarak 1.790 doların altına geriledi.

Gram altın fiyatları, dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 403 lira seviyesinden hareket ederken; yeni güne yatay seviyeden başlamıştı.

Gümüş ise haftaya yükselişle başlayarak ons başına 28 dolara doğru ilerledikten sonra salı günü düşüş eğilimine geçti. Dalgalı bir seyir izleyen gümüş, çarşamba gününe yükselişle başladı.

Gram altın son 7 ayın en düşük seviyesinde ile ilgili etiketler gram altın çeyrek altın gümüş fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.